Tuorein sisältö

Farmi Suomen uusi kilpailija Essi Unkuri kommentoi somessa: 'Tunnetusti olen ottanut valmistautumisen tosissaan'

12.08.2022 klo 21.06 | Luettu: 423 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nelosen Farmi Suomi saa jatkoa, kun joukko julkisuudesta tunnettuja kilpailijoita suuntaa tänään Pieksämäen seudulla sijaitsevalle maatilalle

Mukana kisassa ovat: Kyläkauppias Sampo Kaulanen, yleisurheilija Jade Nyström, yrittäjä Susanna Penttilä, Miss Suomi Essi Unkuri, manageri Meri Aalto, laulaja Helena Lindgren, psykologi ja ex-poliitikko Veltto Virtanen, näyttelijä Johanna Puhakka, kokki Teemu Laurell, toimittaja Katri Utula, somepersoona Joona Puhakka, laulaja Mariko Pajalahti sekä hius- ja meikkitaiteilija Antonio Flores.

Takaisin farmille ovat tulossa uusintakierrokselle ex-mäkikotka Janne Ahonen sekä kauneusalan yrittäjä Henny Harjusola.

Selviytyjät Suomi -reissullakin mukana ollut Essi Unkuri kommentoi Farmi-komennustaan somessa:

"Se olis aika taas pakata kimpsut ja kampsut ja lähteä kohti uutta ja tuntematonta. Tällä kertaa viidakko muuttuu maatilaksi, ja uikkarit vaihtuu työhaalariin. Saa nähdä, miten tässä käy.

Tunnetusti olen ottanut valmistautumisen tosissaan, joten maaseutumuseot on koluttu iskän ja paapan kanssa. Myös nikkarointia ja sahaamista on harjoiteltu. Innolla odotan, mitä kaikkea uutta on luvassa, ja millaiselle työleirille sitä on oikein lupauduttu. Hauskaa tulee varmasti"
.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Sunrise Avenuen viim... Sokea Kenshi vastaan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova