Tuorein sisältö

Cobra Kain tekijät kiinnostuivat satunnaisista jätkistä, jotka tapasivat vapaalle vaihtaneen Ferris Buellerin

20.08.2022 klo 15.55 | Luettu: 543 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

80-luvun hittikomedia Vaihdetaan vapaalle, Ferris (Ferris Bueller's Day Off) kertoo Matthew Broderickin näyttelemästä koleasta kollista, joka lintsaa koulusta ja houkuttelee kaveritkin seikkailemaan. Mälsät opettajat yrittävät saada hänet kiikkiin, mutta hän hallitsee tilannetta niin, että hän puhuu kameralle.

Leffa juhlii hetkessä elämistä ja tilaisuuteen tarttumista, joten tekijät eivät pitäneet jatko-osaa järkevänä. Nyt - 36 vuotta myöhemmin - kehitteillä on elokuva Sam & Victor's Day Off.

Et menetä faniklubin jäsenyyttä, vaikket osaisi edes arvata, keitä ovat Sam ja Victor. Leffassa on kohtaus, jossa sankarit jättävät autonsa parkkiin. Parkkitalon jätkät lähtevät huviajelulle. Siitä ajelusta eli samasta päivästä kertoo uusi leffa.

Idea ei ehkä kuulosta nerokkaalta, mutta leffaa kehittelevät samat tyypit, jotka kaivoivat naftaliinista Karate Kid -leffat ja väsäsivät kiitellyn jatkosarjan Cobra Kain, joka etenee pian 5. kaudelle. Cobra Kain luojat Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg ja Josh Heald tuottavat, ja käsikirjoituksesta vastaa Cobra Kain kirjoittajiin lukeutuva Bill Posley. Ohjaajaa ei ole vielä nimetty, mutta kullakin herralla on siitäkin kokemusta.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Barbie ja Ken varkai... Ally McBealin paluu ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova