Tuorein sisältö

Ally McBealin paluu edistyy She-Hulkin varjossa

20.08.2022 klo 17.30 | Luettu: 1058 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

90-luvun juristikomedia Ally McBeal on yksi tällä viikolla alkaneen She-Hulk: Attorney at Law -sarjan esikuvista tekijöiden mukaan. Allyn tekijät eivät ole yhtäkkiä oivaltaneet, että hekin voivat tehdä lisää, sillä jatkon mahdollisuudesta puhuttiin jo viime vuonna. Sehän on kuitenkin mahdollista, että asiat muuttuvat houkuttelevimmiksi, kun muutkin niitä harrastavat. (Ja siksi She-Hulk on tärkeä sarja; se näyttää mallia myös siinä, mitä tehostehahmoilla voidaan tehdä.)

Allyn paluusta liikkuu lisätietoja. Sarja kertoo samasta lakifirmasta kuin alkuperäinen sarja tai firman uudesta versiosta ("Cage and Fish" vaihtoi nimeä jo sarjan aikana). Calista Flockhartia houkutellaan takaisin Allyksi. Uusi päähenkilö on nuori tumma nainen, joka liittyy firmaan suoraan lakikoulusta. Sisäpiirilähteet uskovat, että tulokas on Lisa Nicole Carsonin näyttelemän Renée Raddickin tytär. Renée on Allyn ystävä ja juristi, joka ei työskennellyt Cage and Fishissä.

Uutta sarjaa kehittelee Karin Gist, joka on kirjoittanut mm. sarjoja Kosto ja House of Lies ja luonut sarjan Our Kind of People. Alkuperäisen sarjan luoja David E. Kelley siunaa jatko-osan, mutta pysyy tähän tietoon sivussa. Hän totesi jo vuosia sitten, että hän mieluiten jättää aiheen naispuolisen kertojan vastuulle, jos jatkoa tehdään.

Sarjan tuottaa yksi Disneyn alaosastoista kuten She-Hulkinkin. Allya ja She-Hulkia yhdistävät lakitoimisto, sarkasmi ja tehostehuumori.Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Cobra Kain tekijät k... Sega tuottaa leffat ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova