Tuorein sisältö

The Batman -pojat kehittelevät jatko-osaa (vasta nyt)

23.08.2022 klo 20.30 | Luettu: 895 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Viime kevään The Batman -leffan jatko-osaa on pidetty itsestäänselvyytenä. Toisaalta uusi suurfirma Warner Bros. Discovery on tehnyt monia jyrkkiä päätöksiä. The Batman tienasi teattereissa lähes 800 miljoonaa dollaria, mikä on selvästi vähemmän kuin Batmanin pari edellistä sooloseikkailua ja Joker tienasivat...

Jatko-osa on tulossa, mutta ohjaaja Matt Reeves on kirjoittanut nimensä paperiin vasta nyt. Reeves laatii käsikirjoituksen yhdessä ensimmäisen osan "tekstitohtorin" Mattson Tomlinin kanssa. Tomlin liittyi The Batman -tiimiin myöhäisessä vaiheessa, joten hän ei saanut virallista kunniaa työstään. Jatko-osan kirjoittaminen alkaa lähiaikoina.

Robert Pattinson jatkaa Batmanina. Roistoista on liian aikaista puhua. Tekijöiden aiempien vihjeiden mukaan ensimmäisen osan Jokeri-viittaus ei välttämättä ole lupaus Yön ritarin kaltaisesta tarinasta.

Reeves on solminut Warner Bros. Discoveryn kanssa yhtä leffaa laajemman sopimuksen, joten osapuolilla menee hyvin. Neuvotteluihin käytettiin "normaalia enemmän aikaa" lähdeuutisen mukaan, mikä johtuu osittain uuden firman epävakaasta tilanteesta.

The Batman -leffan versio Pingviinistä on yhä saamassa oman tv-sarjan. Toisen sarjan oli tarkoitus kertoa Gotham Cityn poliiseista ja sitten Arkhamin mielisairaalasta. Sen sarjan kohtalo jää nähtäväksi.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Keijunukkesi seksikk... Ukrainalainen metall... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova