Tuorein sisältö

Star Trek 4 menetti ohjaajan jälleen, nyt Marvelin Fantastic Fourille

29.08.2022 klo 20.10 | Luettu: 782 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Seuraavan Star Trek -elokuvan ohjaaja Matt Shakman on jättänyt homman, jotta hän voi ohjata seuraavan Fantastic Four -elokuvan. Kyseinen Star Trek on vuonna 2009 alkaneen "Kelvin-jatkumon" neljäs osa. Uutta tirehtööriä etsitään.

Tilanne on lievästi koominen, sillä molemmat leffat ovat menettäneet ohjaajan aiemminkin (Star Trek useita kertoja) ja molemmilla aiheilla on jonkinmoinen identiteettikriisi.

Fantastic Four -leffat kokeilivat kepeää hömppätyyliä ja sitten vakavaa tyyliä. Nyt on Shakmanin tehtävä löytää visio, joka istuu Marvelin elokuvauniversumiin. Leffa aloittaa jatkumon "kuudennen vaiheen" marraskuussa 2024.

Neljännen Star Trekin oli tarkoitus kertoa kapteeni Kirkistä ja hänen isästään, mutta projekti kaatui hetkeksi käsikirjoitusongelmiin ja/tai kolmannen osan heikkoon menestykseen. Quentin Tarantinon Star Trekistä ja muusta ehdittiin puhua ennen kuin Shakman kävi kääntymässä. Tähän tietoon neljäs leffa valmistuu joulukuussa 2023 ja tutut näyttelijät jatkavat.

Shakman ohjasi Marvelin WandaVision-sarjan kaikki jaksot. Hän on ohjannut myös mm. Elämää Philadelphiassa -sarjaa ja kaksi Game of Thrones -jaksoa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruotsalainen suosikk... Metallica julkisti j... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova