Tuorein sisältö

Chris Evans palaisi kernaammin Liekiksi kuin Captain Americaksi

20.06.2022 klo 20.25 | Luettu: 1421 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


"Voi luoja! Olet kuuma!" "No kiitoksia, niin olet sinäkin." Chris Evans näytteli Johnny Stormia eli Liekkiä (Human Torch) kahdessa Fantastic Four -elokuvassa, ennen kuin Marvelin elokuvauniversumi saatiin käyntiin ja hänestä tehtiin Captain America.

Evans on jäänyt eläkkeelle molemmista rooleista, mutta hahmot ovat yhä hänelle tärkeitä. Jos hänet halutaan takaisin, hänelle olisi helpompaa myydä paluu Liekiksi kuin paluu Captain Americaksi. Hän ei ole varma, haluaako hän vaarantaa kaunista muistoa Captain America -vuosista, mutta Johnnysta ei välttämättä saatu kaikkea irti.

Kaikki on mahdollista uuden multiversumivaiheen aikana, paitsi ehkä se, että Marvelin elokuvauniversumiin tuodaan pysyvästi vanha ja kritisoitu Fantastic Four -tiimi (yksikään niistä kolmesta). Uusi versio on kehitteillä. Se on lievissä vaikeuksissa, sillä Spider-Man-ohjaaja Jon Watts jätti sen loman tarpeen vuoksi.

Evansin näyttelemän Stormin vierailu olisi mahdollisesti ensimmäinen tuplarooli, jota vaivaudutaan kommentoimaan. Ainakin Michelle Yeohilla ja Alfre Woodardilla on kaksi sivuroolia Marvel-universumissa. Luke Cage -sarjan roisto Mahershala Ali valmistautuu näyttelemään myös Bladea.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sinua on varoitettu,... KISS viimeistä kerta... >

Keskustelut (1 viestiä)

MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

21.06.2022 klo 09.32 2 tykkää tästä

Mieluummin palaisi tulessa kuin olisi kapteeni Amerikka. Ymmärrän.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova