Tuorein sisältö

Slipknotin Corey Taylor puhuu Stone Sourista: 'Liikaa ylimääräistä draamaa'

31.08.2022 klo 12.50 | Luettu: 660 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Slipknot-pomo Corey Taylor laittoi toisen bändinsä Stone Sourin telakalle. Bändiltä on ilmestynyt viimeksi uusi albumi viisi vuotta sitten.

SiriusXM:n "Trunk Nation With Eddie Trunk" -haastattelussa Taylor vastasi kyselyihin tilanteen olevan edelleen sama - bändi on telakalla mutta ei lopullisesti kuopattu. Tosin soolomateriaali olisi ainakin tällä hetkellä houkuttelevampi vaihtoehto kuin Stone Sourin kanssa jatkaminen.

Kaksi erilaista bändiä, siinä on tietenkin ongelmansa. Taylor toteaa kallistuneesa enemmän Slipknotin suuntaan syystä, koska Slipknotin kanssa homma paisui isoksi. Stone Sourin kanssa Taylor haluaisi soittaa erityisesti vanhempaa, itse säveltämäänsä tuotantoa.

"Stone Sourin suhteen on yhä ylimääräistä draamaa ja henkilökemiaan liittyviä ongelmakohtia. Sellainen ei vain kiinnosta. Joten soitan mieluummin tyyppien kanssa, jotka olen tuntenut ikuisuuden ja joiden kanssa on hauskaa soittaa biisejä, joita yleisökin rakastaa".

Taylor myöntää Stone Sourin hyllyttämisen olleen katkera pala, samalla mies toteaa ymmärtäneensä ettei kannata tuhlata aikaa sellaisten tyyppien seurassa, joiden kanssa ei ole hyvä olla. Taylor toteaa myös, että sanoessaan edellä olevan lauseen, hän tuli puhuneeksi asiasta ehkä liikaa.

"Nykyään olen haluton puhumaan asioista, jotka koskevat minulle rakkaita ihmisiä. Vaikeuksista huolimatta välitän heistä yhä. En halua syyttää ketään kovin sanoin, sillä tilanteen ollessa toinen, minä saattaisin olla se ongelmakohta".

(Blabbermouth.net)


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Muista Michael Monro... Kovassa nosteessa ol... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova