Tuorein sisältö

Francis Ford Coppolan Megalopolis värväsi Talia Shiren, Jason Schwartzmanin ja Shia LaBeoufin

01.09.2022 klo 18.15 | Luettu: 562 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Francis Ford Coppola ohjasi tunnetuimmat työnsä viime vuosituhannella ja kiitellyimmät työnsä 70- ja 80-luvuilla, mutta 83-vuotiaalla mestarilla on vielä sana sanottavanaan. Megalopolis on elokuva, jota Coppola on suunnitellut vuosikymmeniä.

Coppola aikoo kertoa pontevan tarinan modernista maailmasta, jota odottaa Rooman kohtalo, kun käytännön asioita ei kyetä ratkaisemaan. Ainakin alunperin Coppola aikoi käyttää New Yorkia "hahmona" eli symbolina utopian tavoittelusta ja rappiosta. Projekti on lykkääntynyt mm. syyskuun 11. päivän terrori-iskujen jälkeisen ilmapiirin vuoksi.

Tänä syksynä tuotannon on tarkoitus alkaa. Riippumattomasti rahoitettu leffa tehdään noin 100 miljoonan dollarin budjetilla.

Mukaan ovat liittyneet Grace Vanderwaal (Stargirl), Kathryn Hunter (The Tragedy of Macbeth), James Remar (Mortal Kombat: Annihilation), Shia LaBeouf (Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd), ohjaaja Wes Andersonin vakionaama Jason Schwartzman ja Coppolan sisko ja Kummisetä-tähti Talia Shire.

Aiemmin julkistettuja näyttelijöitä ovat Forest Whitaker (The Last King of Scotland), Aubrey Plaza (Safety Not Guaranteed), Nathalie Emmanuel (Game of Thrones), Laurence Fishburne (The Matrix), Jon Voight (Anakonda) ja Adam Driver (Lego Star Wars: The Force Awakens). Joko kuulemme joutsenlaulun?

Vanhaa konseptitaidetta:


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< House of the Dragon ... Teini-ikäiset mutant... >

Keskustelut (1 viestiä)

MegaVekara

20.01.2023 klo 11.21

New York, New York..
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova