Tuorein sisältö

House of the Dragon menetti toisen vetäjistään

01.09.2022 klo 16.25 | Luettu: 916 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


House of the Dragon perustuu George R.R. Martinin Fire & Blood -kirjaan. Martin ja Ryan J. Condal ovat sarjan "luojia" (creator). Condal ja Miguel Sapochnik ovat sarjan "vetäjiä" (showrunner). Martin ja Condal eivät ole ohjanneet koskaan mitään. Sapochnik ohjasi House of the Dragonin pilottijakson ja 1. kauden kaksi muuta jaksoa. Hän on ohjannut myös kuusi Game of Thrones -jaksoa ja voittanut ohjaus-Emmyn Battle of the Bastards -jaksolla.

Sapochnik astuu syrjään, eikä palaa kehittelemään 2. kautta, joka on virallisesti tulossa. Sapochnik käytti projektiin kolmisen vuotta. Hän on ylpeä tehdystä työstä ja saadusta palautteesta. Valinta oli vaikea, mutta hän kokee, että ammatillisesti ja henkilökohtaisesti on aika tehdä muuta.

Condal jatkaa ainoana vetäjänä. Hän työskentelee läheisesti Martinin ja muiden tuottajien kanssa. Toisen kauden uusiin ohjaajiin ja tuottajiin lukeutuu Alan Taylor, joka on ohjannut seitsemän Game of Thrones -jaksoa ja saanut Emmy-ehdokkuuden Beyond the Wall -jaksolla.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Demolition Man -fane... Francis Ford Coppola... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova