Tuorein sisältö

Uusi suoratoistopalvelu SkyShowtime korvaa Paramount+:n pikapuolin

05.09.2022 klo 23.55 | Luettu: 1500 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Suoratoistopalvelu Paramount+ lopettaa Suomessa ja valikoiduilla muilla markkinoilla 20. lokakuuta, koska sen korvaa SkyShowtime. Karkeasti sanoen SkyShowtime on pienille markkinoille suunnattu patenttiratkaisu, jossa yhdistyvät Paramount+ -palvelun ja Peacock-palvelun ohjelmat. Yhdysvalloissa ja monilla muilla markkinoilla Paramount+ ja Peacock jatkavat erillään.

Tarkat tiedot ovat hitusen sekavia, joten otetaan tähän uutiseen turvallisen suoria lainauksia virallisista lähteistä kuten SkyShowtimen kotisivulta.

SkyShowtime on "striimattavissa 20. syyskuuta alkaen". Tarjolla on "ikonista viihdettä maailmankuuluilta studioilta". Tuon toteamuksen alta löytyy logoja: Universal Studios, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount+ ja Paramount Pictures.

"SkyShowtimen hankkiminen on helppoa. 20. syyskuuta lähtien voit luoda tilin ja hankkia kuukausitilauksen. Entä hinta? 6,99 euroa."

"Paramount+ -tilauksia ei voi uusia syyskuun 20. päivän jälkeen." "Paramount+ -palvelu suljetaan 20. lokakuuta 2022."

Englanninkielisen FAQ-sivun mukaan Paramount+ -asiakkaista ei tule SkyShowtime-asiakkaita automaattisesti, vaan SkyShowtimeen pitää rekisteröityä.

Allekirjoittaneella on voimassa vuoden Paramount+ -tilaus. Henkilökohtaisen asiakasviestin mukaan allekirjoittaneen Paramount+ -tilin tiedot siirretään SkyShowtimelle, jos asiaa ei erikseen kiellä. Samassa viestissä lukee myös: "Paramount+ -tilaajat, jotka ovat rekisteröityneet paramountplus.com-sivuston tai Paramount+-iOS- tai Android-sovelluksen kautta, eivät siirry automaattisesti SkyShowtime-tilaajiksi, vaan tilaus täytyy tehdä suoraan SkyShowtimessa, jotta pääsy palvelun sisältöön säilyy."


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Eva Dahlgren Suomess... Entiseltä Nightwish-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova