Tuorein sisältö

Frankensteinin hirviöllä on death metal -bändi Guns Akimbo -ohjaajan seuraavassa

06.09.2022 klo 22.15 | Luettu: 733 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Toimintakomedia Guns Akimbo kertoo tohvelisankarista, jonka käsiin pultataan pyssyt, jotta hän osallistuisi lähitulevaisuuden tosi-tv-kisaan. Ennen sitä ohjaaja ja kirjoittaja Jason Howden loi Deathgasm-leffan (kuvassa), jossa heviteinit tulevat mananneeksi esiin muinaisia demoneja.

Howden palaa hevin ja hirviöiden pariin Monsters of Metal -saagalla. Lokakuussa alkaa Howdenin ja Llexi Leonin (Iron Maidenin Speed of Light -musiikkivideon ohjaaja) kirjoittama sarjakuva, johon perustuvan leffan Howden sitten ohjaa.

Leffasta tulee korkean ikärajan valedokumentti, joka yhdistelee klassikoita Hei me rokataan! (This is Spinal Tap) ja Kauhukopla (The Monster Squad). Frankensteinin hirviön bändi on hengaillut Draculan linnassa pari vuosisataa isännän vetäessä sikeitä. Kun treenit riistäytyvät lapasesta, bändi saa kenkää, joten "Frank" päättää lähteä kiertueelle.

Muita jäseniä ovat Frankensteinin morsian, ihmissusi, Medusa ja Jack O'Lantern eli jonkin sortin kurpitsalyhtymies. Riesana ovat yli-innokkaat fanit, hirviönmetsästäjät ja muut monsterit. Leffa aikoo määritellä sen, mitä on death metal.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Bestis tarvitsee man... Jeremy Clarksonin po... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova