Tuorein sisältö

Netflixille kelpaa Guillermo del Toron toinenkin "Pinokkio" eli näytelty Frankenstein

15.03.2023 klo 21.00 | Luettu: 662 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Guillermo del Toron ohjaama Guillermo del Toron Pinokkio voitti parhaan animaatioelokuvan Oscarin. Jo ennen voittoa del Toro ja Netflix pääsivät sopuun Haudattu jättiläinen (The Buried Giant) -animaatiosta.

Tuoreen tiedon mukaan naftaliinista on kaivettu myös del Toron Frankenstein-elokuva. Leffasta oli puhetta 15 vuotta sitten, jolloin del Toro haali ohjattavaa kaksin käsin. Netistä löytyy vanhoja uutisia, joissa kerrotaan noin kymmenestä tulevasta del Toro -projektista, joista 0-1 on tähän mennessä valmistunut.

Tällä hetkellä näytellyn Frankenstein-elokuvan päärooleista neuvottelevat Oscar Isaac, Andrew Garfield ja Mia Goth. He eivät ole saaneet virallisia tarjouksia vielä, mutta del Toro on tavannut heidät ja he ovat alustavasti suostuneet mukaan. Del Toro ohjaa ja kirjoittaa. Netflix tuottaa.

Sitä ei vielä tiedetä, onko del Toro uskollinen Mary Shelleyn romaanille, vai keksiikö hän sijoittaa tarinan aikakauteen, joka sallii ohimennen viitata taustalla hiipivään fasismiin ja voittaa lisää Oscareita.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Mandalorian 3-3:... Farrellyn veljesten ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova