Tuorein sisältö

Pixar-uutisia: Inside Out jatkuu, Win or Lose on tv-sarja, Elio edustaa ihmiskuntaa & Elemental-näytteitä

10.09.2022 klo 16.20 | Luettu: 818 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Pixarin kiitellyimpiin leffoihin lukeutuva Inside Out - mielen sopukoissa saa jatko-osan kesällä 2024. Päähenkilöitä ovat yhä Riley-tytön tunteita symboloivat olennot, mutta tällä kertaa Riley on teini-ikäinen ja maisemiin putkahtelee uusiakin tunteita, joita ei ole vielä paljastettu. Villi veikkaus: Amy Poehlerin yhä näyttelemä Ilo on pian alakynnessä.

Käsikirjoituksesta vastaa Meg LeFauve, joka on yksi alkuperäisistä, Oscar-ehdokkuuden saaneista kirjoittajista. Leffan ohjaa Kelsey Mann, joka on työskennellyt mm. Monsterit Oy -brändin parissa: hän ohjasi Party Central -lyhytelokuvan ja oli osa Monsterit-yliopisto- ja Monsters at Work -tiimejä.


Win or Lose on Pixarin ensimmäinen jatkuvajuoninen tv-sarja, joka ei perustu Pixarin leffoihin. Will Forte (MacGruber) ääntelee koulun softballjoukkueen koutsina, joka yrittää viedä tiiminsä mestaruusotteluun. Jaksot kestävät noin 20 minuuttia ja kukin panostaa eri näkökulmaan.

Sarja alkaa syksyllä 2023 Disney+ -palvelussa.


Keväällä 2024 valmistuu elokuva Elio. Elio on 11-vuotias poika, jota avaruusolennot luulevat ihmiskunnan suurlähettilääksi, kun Elio sattuu matkustamaan galaksin halki. Yonas Kibreab (Obi-Wan Kenobi) ääntelee Eliona (ufomiesten näkökulmasta... eliönä?) ja America Ferrera (Superstore) on hänen määrätietoinen mutsinsa.

Ohjauksesta vastaa Adrian Molina, joka on yksi Cocon ohjaajista ja kirjoittajista. Konseptikuva:


Elemental-leffa valmistuu ensi kesänä. Se kertoo elementaalien kaupungista, joka on vertaus New Yorkin kaltaisista monikulttuurisista mestoista: jotkut kulttuurit ja elementit sopivat luontevammin yhteen kuin toiset, mutta yhteinen sävel voidaan löytää.

Leah Lewis (Nancy Drew) on tulinen Ember ja Mamoudou Athie (The Get Down) on valtavirran viemä Wade. Mukana on myös tuuli- ja maaolentoja. Uusi juliste ja konseptikuva on julkaistu:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amy Adamsin Lumottu ... Antti Tuiskun Bailan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova