Tuorein sisältö

Amy Adamsin Lumottu saa pian jatkoa Disney+ -palvelussa: Disenchanted-traileri

10.09.2022 klo 15.10 | Luettu: 310 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Vuoden 2007 hittikomedia Lumottu (Enchanted) saa jatkoa marraskuussa, kun Disney+ -palveluun saapuu elokuva Disenchanted ("ei-lumottu"? "Pettynyt"?). Amy Adams jatkaa Gisellenä, joka on todelliseen maailmaan päätynyt Disney-prinsessa. Giselle on yhä kimpassa Patrick Dempseyn näyttelemän Robertin kanssa ja perhe on kasvanut, mutta elämä suurkaupungissa on menettänyt lumonsa.

He muuttavat rauhalliseen lähiöön etsiessään "satumaisempaa" elämää. Lähiössä on omat sääntönsä, joita valvoo Maya Rudolphin näyttelemä tiukka täti. Turhautuneena Giselle turvautuu kotimaansa taikuuteen, jolloin asiat menevät soveliaan fantastisesti pieleen. Giselle joutuu korjaamaan katastrofin ja pohtimaan, mitä "onnellinen loppu" hänelle tarkoittaa - jos hän ensin tulee järkiinsä.

Leffa on jälleen musikaali. Ohjaajan homman on perinyt Adam Shankman, jonka aiempia musikaaleja ovat Hairspray ja Rock of Ages.


30. syyskuuta samaan palveluun saapuu Hocus Pocus 2 eli vielä myöhäisempi jatko-osa fantasiakomedialle (vuodelta 1993). Uusi traileri:V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ensi vuoden Disney-a... Pixar-uutisia: Insid... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova