Tuorein sisältö

Star Wars -rintamalta: Ahsoka-sarja löysi Ezra Bridgerin & uusi Andor-traileri

10.09.2022 klo 21.30 | Luettu: 974 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Star Wars Rebels -animaation esittelemä Ezra Bridger ajautui tuuliajolle nuorena, kun Imperiumi valtasi galaksin. Ezra liittyi kapinallisiin ja alkoi opiskella jedien saloja, kun jedien tuhosta selviytynyt padawan Kanan Jarrus otti hänet oppilaakseen. Ezrasta ehti kehittyä osaava sankari ennen kuin Rebels päättyi ja hänen kohtalonsa jäi epäselväksi.

Eman Esfandi (Phaedra, kuvassa) tulkitsee Ezraa näytellyssä Ahsoka-sarjassa. Aiemmin mukaan kiinnitettiin Natasha Liu Bordizzo (Day Shift), joka näyttelee Sabine Wreniä eli toista Rebels-hahmoa. Rosario Dawson jatkaa Ahsoka Tanona, joka on esiintynyt Rebels- ja The Clone Wars -sarjoissa ja näyteltynä versiona The Mandalorianissa ja The Book of Boba Fettissä.

Ahsoka sijoittuu Jedin paluun jälkeiseen aikaan. Kapina on voitettu pääpiirtein, mutta suuramiraali Thrawn on vapaalla jalalla. Sarja alkaa ensi vuonna.

21. syyskuuta alkaa Andor, joka palaa kapinavuosiin ja toimii esiosana Rogue One -elokuvalle. Diego Luna palaa Cassian Andoriksi, jonka kapinointia seurataan alusta saakka ja yhteensä 24 jakson ajan. Puolet jaksoista nähdään tänä vuonna.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vahvasti hittiainest... The Mandalorian jatk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova