Tuorein sisältö

Star Wars -leffa Rogue Squadron on kadonnut kalenterista, kuten osattiin odottaa

15.09.2022 klo 23.30 | Luettu: 1005 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Disney väsäsi innolla Star Wars -leffoja ja tienasi, kunnes Solo (kuvassa) floppasi. Tv-sarjat alkoivat menestyä, joten oli luontevaa mutista leffoista vähän epäselvemmin ja perua muutama.

Eräässä vaiheessa Star Wars -elokuvien ja Avatarin jatko-osien oli tarkoitus vuorotella: "jompikumpi valmistuu aina jouluksi". Avatar: The Way of Water debytoi tänä jouluna, mutta joulun 2023 Rogue Squadron on poistettu kalenterista.

Hävittäjä-ässiin panostavaa Rogue Squadronia kehittelee Wonder Woman -ohjaaja Patty Jenkins. Jos leffa olisi vakavissaan tähdännyt vuoteen 2023, tuotannon olisi pitänyt jo alkaa. Jo aiemmin tänä vuonna brändin pomo Kathleen Kennedy vihjasi, että Thor-ohjaaja Taika Waititin Star Wars -leffa todennäköisesti etenee seuraavaksi. Uutinen on täten se, että Disneyllä ei tällä hetkellä ole tarjota uutta ensi-iltapäivää Rogue Squadronille tai millekään muullekaan Star Wars -elokuvalle.

Disney on ajoittanut vuoden 2023 marraskuulle Wish-animaation ja vuoden 2024 maaliskuulle sekä Pixarin Elio-animaation että näytellyn Lumikin, mutta ei mitään selkeästi Rogue Squadronin tilalle.

Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Sopiva ripaus Bruce... Konsta Hietanen joul... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova