Tuorein sisältö

Entinen W.A.S.P.-kitaristi puhuu läpikäymistään syöpähoidoista

15.09.2022 klo 23.30 | Luettu: 837 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Entinen W.A.S.P. -kitaristi Chris Holmes (64) kävi jokin aikaa sitten läpi seitsemän viikon sädehoitojakson kurkusta ja kaulasta löytyneiden syöpäkasvainten häätämiseksi.

Ranskalaisen Duke TV:n haastattelussa rokkari kertasi, miten syöpä aikoinaan huomattiin.

"Marraskuussa 2021 minulla oli kovaa kurkkukipua. Yritin lääkitä mutta kipu ei helpottanut. Vaimoni suostutteli minut erikoislääkärin puheille ja hän työnsi instrumentin nenäni kautta kurkkuun. Saatuaan operaation valmiiksi, lääkäri sanoi jotain ensin vaimolleni. Kysyin että onko kyseessä tulehdus. Lääkäri puristi päätään, sanoi taas jotain vaimolleni ja hänen ilmeestä arvasin, että kyseessä on pahin mahdollinen eli syöpä".

Holmes mietti luonollisesti syövän alkuperää. Viinaa ja tupakkaa oli käytetty enemmän kuin tohtori määrää. Lääkäri ei pystynyt kuitenkaan vahvistamaan syytä. Vaiva saattoi olla jopa perinnöllinen.

"Onneksi minua kiusaava syöpä on parannettavissa".

Seitsemän viikon ajan, maanantaista perjantaihin. Sädehoitoja. Ja kemoterapiaa. Hoidot loppuivat huhtikuussa. "Oloni on jo paljon parempi".

Vaivoja on edelleen. Varsinkin limaa kertyy kurkkuun runsaasti, etenkin nukkuessa, joten nukkuminen on työlästä. Lisäksi makuaisti on vielä kadoksissa.

Holmes soitti W.A.S.P-miehistössä vuosina 1982-1990 ja uudelleen vuosina 1996-2001.



(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivitys, tältä näyt... 'Sopiva ripaus Bruce... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova