Tuorein sisältö

Näytelty Blade Runner 2099 -sarja on virallisesti tulossa Amazon Primeen

19.09.2022 klo 23.55 | Luettu: 911 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kehitteillä oleva Blade Runner 2099 -sarja sijoittuu samaan jatkumoon kuin elokuvat Blade Runner (kuvassa) ja Blade Runner 2049 ja niiden kylkeen tehdyt animaatiot ja lyhytelokuvat. Saaga perustuu Philip K. Dickin romaaniin Do Androids Dream of Electric Sheep?

Blade Runner 2099 nähdään lähitulevaisuudessa Amazon Primessä. Sarja on saanut virallisesti vihreää valoa. Väitetysti Amazon pitää sarjaa erityisen tärkeänä.

Tästä projektista ja Alien-elokuviin perustuvasta sarjasta on puhuttu jo pitkään. Kummankin sarjan tuottajiin lukeutuu Ridley Scott, joka ohjasi brändien ensimmäiset elokuvat. 2099-sarjan keskeisiin tekijöihin lukeutuu Silka Luisa, joka on Shining Girls -sarjan luoja ja Halo-sarjan tuottaja.

Aiheena ovat androidit, joita on vaikea erottaa ihmisistä. Alkuperäinen elokuva vuodelta 1982 esitti vision vuodesta 2019. Vuoteen 2049 sijoittuva jatko-osa ja oheistuotteet ovat lisänneet mytologiaan runsaasti historiaa, joten otsikko 2099 on kunnianhimoinen. Vieläkö androidien metsästäjiä kutsutaan "blade runnereiksi"?

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 75 miljoonaa levyä m... Lauri Tähkän Kupoli-... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova