Tuorein sisältö

Tältä kuulostaa positiivisempi The Rasmus

23.09.2022 klo 18.12 | Luettu: 287 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Rasmuksen uusi albumi "Rise" on julkaistu.

Levyn uusi videobiisi on kiekon aloitus Live and Never Die.

"Vaikka se on viimeinen kirjoittamani kappale levylle, "Live and Never Die" oli lopulta täydellinen avausraita. En usko, että olen koskaan aiemmin kirjoittanut niin paljon positiivisia sanoja ja duurisointuja. Kappaleessa on paljon energiaa", Lauri Ylönen kertoo.

Uuden albumin tekeminen kesti kolme vuotta. "Nousimme alimmasta pohjasta uuteen kukoistukseen, jossa olemme tänään. Suunnitelmissamme oli äänittää albumi Englannissa vuonna 2020, mutta korona sotki kaiken. Asumme eri maissa, joten olimme jumissa eri mantereilla yrittäessämme äänittää albumia netin kautta. Ja se oli todella perseestä. Mutta yritimme ja saimme jotain tehtyä. Se oli erittäin vaikea tapa työskennellä ja aikaa vievää yrittää lähettää tiedostoja eri puolille maailmaa. Se lopulta päätyi melkein hajottamaan koko bändin, kunnes kitaristi jätti meidät".

Uusi kitaristi Emppu toi bändiin uutta virtaa ja loppu on jo historiaa. Levyllä Empun lisäksi kuullaan kitarassa Pauli Rantasalmea.

"Albumin nimeksi piti ensin tulla Nightdivision, koska korona-olosuhteet erottivat meidät toisistaan. Mutta kun kaikki nämä positiiviset asiat tapahtuivat, halusimme nimetä albumin uudelleen, että se sopisi tunnelmaan paremmin", Ylönen sanoo.

Rise-albumin ovat tuottaneet Desmond Child ja Joshua.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Kaks vuotta tätä te... Taru sormusten herra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi 15-v miitti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova