Tuorein sisältö

Tapahtui reilu 40 vuotta sitten - Aerosmith maksoi 30 keikalla olleen faninsa putkareissun takuumaksut!

03.10.2022 klo 21.23 | Luettu: 922 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Aerosmithin voimakaksikko Steven Tyler ja Joe Perry saivat 70-luvulla lempinimen "Toxic twins" johtuen rajusta nautintoaineiden kulutuksestaan.

Luonnollisesti myös bändin keikoilla oltiin vaikutuksen alaisena, niin lavalla kuin katsomossa.

Lokakuussa 1978 Aeromithin keikalla Fort Waynessa (War Memorial Coliseum) koettiin tapahtumakokonaisuus, joka lienee rock-historiassa ainutkertainen. Niin, ja tapaukseen liittyvät nautintoaineet, erityisesti kannabis.

Memorial Coliseum oli tuolloin aikaansa edellä, jopa tupakointi oli areenalla kiellettyä. Kyseisellä säännöllä pystyi valvomaan myös kannabiksen käyttöä. Aerosmithin keikan aikana reilu 30 yleisön joukossa sauhutellutta joutui tekemisiin poliisin kanssa. Joukossa oli myös kaljaa kipanneita ja kannabiksen polttajia.

Mukana tupakkaratsiassa kiinniotettujen joukossa oli Steven Tylerin ompelija, joka oli napannut savukkeen suuhunsa seuratessaan keikkaa lavalta käsin. Tyler hermostui asiasta, keskeytti keikan ja antoi viranomaisten kuulla kunniansa. Poliisit uhkasivat viedä laulajan putkaan yleisön kiihottamisesta kapinointiin.

Tyler tarjoutui maksamaan takuut kaikilta keikan aikana sauhuttelusta pidätetyiltä faneilta. Peräti 28 tyyppiä käytti Tylerin anteliaan tarjouksen hyväkseen. Bändin kassasta tilitettiin seuraavana päivänä 4200 dollaria "putkakorvauksia".(bestclassicbands.com)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Will Smith läpsii or... House of the Dragon ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova