Tuorein sisältö

She-Hulk: Attorney at Law 1-7 ja 1-8: mies vailla pelkoa kohtaa She-Hulkin

06.10.2022 klo 22.00 | Luettu: 1723 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jaksot 7 ja 8:
The Retreat ja Ribbit and Rip It


Sarja jatkuu erittäin epätasaisena, mutta tämä on onnellinen päivä. Kärjistettynä jaksot 2-7 antavat oppisopimusporukan säätää ja jaksossa 8 opettaja oikaisee antamansa suunnan vaivatta. Alun kertauskin on tavallista terävämpi. Sitten jakso tekee niin monta fanien janoamaa juttua kuin puoleen tuntiin mahtuu.

Ensin: miellyttävä on myös 7. jakso, koska se panostaa päähenkilöön. Sillä ei ole väliä, onko hän ihminen vai jätti, jos häntä vertaa sivunaamojen sivujuoniin. She-Hulk löysi könsikkään, joka vaikuttaa pitävän hänestä ihmisenä, mutta yhteisen yön jälkeen äijä tekee katoamistempun. She-Hulk on ärtynyt käydessään tarkistamassa ehdonalaisessa olevan "Kuvotuksen" tilanteen, mutta hän jää hyviin fiiliksiin osallistuttuaan sekundafriikkien ryhmäterapiaan. Jakso on hömelö normipäivä, joka ohimennen vahvistaa könsikkään mysteerikonnan kätyriksi. Piisaa.

8. jakso. Otsikkoni viittaa rakastamani Daredevilin lempinimeen. Puoli tuntia kulkee silkkisesti, kun She ja Dare kohtaavat oikeudessa asianajajina ja tappelevat pikaisesti supertyyppeinä ennen koomisen sekundakonnan retuuttamista. He tulevat juttuun. Yhden illan suhde ei jätä katsojaa kiikkumaan, vaikka jatkoa voidaan tehdä, jos tämä kansalle kelpaa. Daredevilillä on takana 40 tuntia sisältöä, joten se ei ole miesselittämisen määritelmä, että hän suosittelee She-Hulkille suuntaa.

Jakson ns. pääjuoni jatkaa aiempia puheita superpuvuista. Ennen jaksoa She-Hulkia ei edes näytetty kouriintuntuvan timmissä puvussaan...


...joten en osannut toivoa, että kausi ehtii käsitellä myös hulkien raivo-ongelmia. Kun lopetus viittaa niihin, rytmi takkuilee taas, mutta jakso myöntää takkuilun itsetietoisuuden varjolla. Jakso ei ole erityisen ihmeellinen tarinana, mutta jakso on niin tehokas tiivistelmä tämän fantasian perusteista, että tuijotin sitä tippa linssissä.

3+4.


Keskiarvo 8 jakson jälkeen:


< Jaksot 1-5 ja 1-6 --- Jakso 1-9 >

Katsottu: Disney+

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sehän on Uunon vaimo... Herra Ylpön 101 eläm... >

Keskustelut (3 viestiä)

Gunnar

06.10.2022 klo 22.23 6 tykkää tästä

Oliko näissä nyt sitten mukana niitä Peltosen kauan odottamia kikkeleitä?
lainaa
Gepetsu

06.10.2022 klo 23.09 6 tykkää tästä

Peltosen tuntien tuo nukke on tähän mennessä mällin peitossa samalla kun tuntee syvää itsevihaa
lainaa
Jari-Pee

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

06.10.2022 klo 23.34

Tunnen syvää itseinhoa, koska väitetysti kuulun samaan apinoiden alalajiin kuin Gunnar ja Gepetsu. Figuureita suojelen mm. auringonvalolta, jottei tarvitse ostaa uutta turmeltuneen tilalle.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova