Tuorein sisältö

'Minulla on lupa ja velvollisuuskin kertoa oma näkökulmani' - nyt on Maija Vilkumaan vuoro

08.10.2022 klo 00.14 | Luettu: 427 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

"1973" on Maija Vilkkumaan syntymävuosi ja samalla uuden albumin nimi.

Vilkkumaan seitsemännellä studioalbumilla artisti tarkastelee, täyttäessään 50 vuotta, naisen ja rokkarin näkökulmasta menneitä vuosikymmeniä ja niiden aikana tapahtuneita muutoksia ja ilmiöitä.

"Ajattelin pitkään, että ihanaa kun loistavat biisintekijät kuten Ismo Alanko ja Samuli Putro tekevät levyjä, joissa he kertovat millainen maailma, Suomi, ihminen heidän näkökulmastaan on - mutta että se ei olisi minun paikkani, olisi ehkä naurettavaakin, jos minä rupeaisin totuuksia julistamaan. Minähän olen vain tällainen", Vilkkumaa sanoo. "Mutta sitten tajusin, että täytän kohta 50 vuotta. Minulla on lupa ja velvollisuuskin kertoa oma näkökulmani, ja nyt aion sen tehdä."

1973 -albumilta on julkaistu aiemmin singlet Viimeinen elämä, 1973, Jos oisin mies ja Äidinmaa. Kaisa Korhosen kanssa kirjoitettu Viimeinen elämä on ylittänyt kultalevyyn oikeuttavan 2 miljoonan striimin rajan. Tuorein singleistä on 26.8. julkaistu Äidinmaa, jonka maailma heräsi eloon Jussi-palkitun elokuvaohjaaja Emilia Hernesniemen ohjaamalla musiikkivideolla.
V2.fi | J.A. Kaunisto
< Ruotsalainen hard ro... Taru sormusten herra... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova