Tuorein sisältö

The Northman -ohjaajan Nosferatu värväsi Bill Skarsgårdin ja silmäilee Nicholas Houltia ja Lily-Rose Deppiä

08.10.2022 klo 00.55 | Luettu: 1237 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Nosferatu on vahvistetusti Robert Eggersin seuraava ohjaus. Hän puhui projektista jo vuonna 2016 eli esikoisensa The VVitchin jälkeen, mutta hän päätyi ohjaamaan ensin The Lighthousen ja The Northmanin.

Kyseessä on uusi versio vuoden 1922 kauhuklassikosta (kuvassa), jonka tyyli on inspiroinut monia. Eggers on saanut tasaisesti kiitosta eritoten kuvastostaan, joten lienee lupa odottaa, että hän ottaa aiheen omakseen rohkeasti kuten esimerkiksi vuoden 1992 Bram Stokerin Dracula teki. Nosferatu on epävirallinen Dracula-mukaelma.

Bill Skarsgård (Se-leffojen Pennywise) näyttelee nosferatua eli kreivi Orlokia. Nicholas Hoult (Tolkien, X-Men-leffat) ja Lily-Rose Depp (Tusk, The King) neuvottelevat rooleista.

Mahdollisesti tekemistä löytyy myös Willem Dafoelle. Eggers kertoi keväällä tahtovansa hänet mukaan. Dafoe on Eggersin luottomies Lighthousen ja Northmanin jälkeen. Elokuvassa Shadow of the Vampire Dafoe näytteli Orlokin alkuperäistä näyttelijää, joka kyseisen leffan mukaan on aito vampyyri.

Hoult nähdään Dracula-mukaelmassa jo ensi vuonna. Kyseessä on komedia Renfield, jossa Hoult tulkitsee Nicolas Cagen näköisen Draculan kätyriä, joten tyyli lienee täysin erilainen Eggersin visioon nähden.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Vain elämää: Mikko A... Punk rockin legenda ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova