Tuorein sisältö

Miksi uuden AC/DC-levyn teko vei 8 vuotta?

18.10.2008 klo 10.11 | Luettu: 4215 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

AC/DC:n Brian Johnson on kertonut 24 Hours.ca:n haastattelussa syyn, miksi AC/DC:n uutta albumia jouduttiin odottamaan 8 vuotta.

- Viimeisen levyn jälkeen teimme pitkän kiertueen. Sen lisäksi teimme muutaman keikan Rolling Stonesin kanssa. Sitten vaihdoimme levy-yhtiötä, joka aiheutti monenlaista säätämistä. Mutta varsinainen syy albumin venymiselle oli Malcolm Youngin ja Angus Youngin halu tehdä seuraavasta kiekosta jotain erityistä ja tuoretta. Tämä oli meikäläisen kannalta mukavin ja hauskin albumiprojekti 15 vuoteen.

Johnson toteaa bändin olevan demokraattinen, tiettyyn pisteeseen asti. Malcolm ja Angus ovat kuitenkin pomoja, he sanovat viimeisen sanan. AC/DC on heidän bändinsä. Heidän päätöksillään bändiä on viety eteenpäin jo vuosikymmeniä, AC/DC on pidetty "puhtaana". Bändi ei ole myynyt missään vaiheessa itseään rahasta.

Tulevalla Black Ice-kiertueella Johnson haluaa vetää ainakin Thunderstruckin, Back in Blackin, You Shook Me All Night Longin, TNT:n, Whole Lotta Rosien ja Let There be Rockin. Uudelta albumilta soitetaan viisi biisiä. Johnson haluaisi keikka-arsenaaliin What's Next to the Moonin ja Gone Shootin'-viisut.

61-vuotias laulaja toteaa biisilistan kokoamisen kuitenkin vaikeaksi. Vaikka bändi veivaa 2,5 tunnin keikkoja, aina jää jonkun fanin suosikki soittamatta.

- Tuohon en voi sanoa muuta kuin että, harmi. Meikäläinen tekee siinä vaiheessa melkeinpä kuolemaa ja odottaa kuljetusta sairaalaan keuhkojen vaihtoa varten! Biisejä on vain liikaa, kaikkia ei voi millään soittaa.



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Idols-juontaja saira... Black Sabbath-kitari... >

Keskustelut (3 viestiä)

AnXa

Rekisteröitynyt 09.06.2008

18.10.2008 klo 12.49

En kyllä ihmettele asiaa. Ac/Dc on vaan niin rautaa alusta lähtien loppuun saakka. Ja kun melkein joka toinen biisi on hyvä niin ei niitä kaikkia voi soittaa muutamassa tunnissa.
lainaa
Execta

Rekisteröitynyt 10.04.2007

18.10.2008 klo 15.58

AC/DC rocks.
lainaa
pate71

18.10.2008 klo 17.54

80-luku oli mitä parasta heavy/rock aikaa. Voi niitä hyviä muistoja :) . Saispa aika koneen.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova