Tuorein sisältö

Marvel-elokuvat Blade, Deadpool 3, Fantastic Four ja Avengers: Secret Wars lykkääntyvät

11.10.2022 klo 22.30 | Luettu: 606 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Marvel on lykännyt useita elokuvia. Jos jokin niistä on todellisissa vaikeuksissa niin Blade. Bladen oli tarkoitus aloittaa tuotanto ensi vuoden alussa ja valmistua ensi vuoden marraskuussa. Ohjaaja Bassam Tariq (Mogul Mowgli) lähti kävelemään hiljattain. Juorujen mukaan käsikirjoitus on alkutekijöissään ja pääosanesittäjä Mahershala Ali on turhautunut.

Blade on siirtynyt vuoden 2024 syyskuulle. Tästä johtuen Deadpool 3 siirtyy kyseiseltä syyskuulta vuoden 2024 marraskuulle. Deadpool 3 on ensimmäinen Marvelin elokuvauniversumiin sijoittuva Deadpool. Nimiroolissa jatkaa Ryan Reynolds ja Wolverineksi palaa Hugh Jackman.

Dominoefekti jatkuu: uusi Fantastic Four siirtyy vuoden 2024 marraskuulta vuoden 2025 helmikuulle.

Lisäksi Avengers: Secret Wars siirtyy vuoden 2025 marraskuulta vuoden 2026 toukokuulle. Secret Wars on viimeinen Marvelin julkistamista elokuvista. Tähän tietoon se vie päätökseen multiversumitarinan. Lykkäys tarkoittaa sitä, että Secret Warsin ja Avengers: The Kang Dynastyn (toukokuu 2025) väliin jää vuosi, joten on lähes varmaa, että niiden välissä julkaistaan elokuvia, joista ei ole vielä puhuttu.

Kuvassa on Marvel-sarja Luke Cage, jossa Ali ei näyttele Bladea vaan roistoa.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Leonardo DiCaprion D... Tasan 39 vuotta sitt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova