Tuorein sisältö

'Tyylilinja poikkeaa aika tavalla aikaisemmista' - Sepi Kumpulainen julkaisee uutta, mukana iso joukko vierailijoita

12.10.2022 klo 08.02 | Luettu: 673 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Sepi Kumpulainen julkaisee perjantaina 14. lokakuuta "Hyväntahtoinen lähettiläs" -albumin.

Niin kotimaisilla kuin Virolaisilla vierailijoilla varustetulla albumilla kuullaan 12 kappaletta, ja se julkaistaan digitaalisen lisäksi CD-, vinyyli- ja kasettiformaateissa.

Vierailevina tähtinä kuullaan kotimaassaan huippusuosittu Jaan Pehk, Ursus Factory, steel-kitaristi ja muusikko Olli Haavisto, Sepin ystävä Sami Sokea, MäSä-duosta ja Pirulaisen kokoonpanosta tunnettu viulisti Kyösti Järvelä ja haitaristi Lauri Kotamäki sekä mm. Suomen historian ensimmäisessä UMK-finaalissa nähty laulaja-lauluntekijä Kaisa Vala.

"Tämän uuden albumin laulujen tyylilinja poikkeaa aika tavalla aikaisemmista tai ainakin jos vertaa 90-luvun lauluihin. se on tarkoituskin, se on tarkoitushakuista ja määrätietoista toimintaa, ei sattumaa. olen halunnut kehittää itseäni lauluntekijänä ja laulajana ja sanoittajana tai ainakin joillain osa-alueilla saada kehitystä aikaan. jotta saisin jatkuvuutta julkisuusuralleni hyvällä tuurilla ja jotta myös oma henkilökohtainen intressini eli mielenkiintoni,kiinnostukseni ja motivaationi esiintyjänä ei sammuisi lopahtaisi täsmälleen samoja asioita toistaessani liian kauan/pitkään, luontaista vaihtelua siis", Kumpulainen toteaa.

Uuden albumin kunniaksi Sepi Kumpulainen tekee myös kotimaan kiertueen kokonaisen livebändin voimin 19-22. lokakuuta.

KE 19.10. Korjaamo, Helsinki
TO 20.10. Yo-Talo, Tampere
PE 21.10. Utopia, Turku
LA 22.10. Vaasa, Konst o. Deli


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tasan 39 vuotta sitt... Räppäri Ice-T muiste... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova