Tuorein sisältö

Hollywoodin Juorukellonsoittaja III

28.07.2007 klo 12.00 | Luettu: 1995 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Turhiin huhuihin ja humpuukiin erikoistunut viestintämuoto Hollywoodin Juorukellonsoittaja on näemmä muodostumassa lauantaiperinteeksi. Uutisia siis, laadusta viis:

Eläköön sille, ettei Disney huoli enää lahjuksia tupakkafirmoilta. Totuuden nimissä on sanottava, ettei hiiritalon leffoissa ole ihmeemmin kessuteltu aiemminkaan, mutta nyt tupakkalakko koskee myös aikuisempaa materiaalia tuottavia tytäryhtiöitä, eli Touchstonea ja Miramaxia. Vanhoista leffoista pössyttelyä ei lähdetä sensuroimaan, mutta tuleviin DVD-julkaisuihin liitetään tupakoinnin vastaisia mainoksia - ei muuta kuin koiraturkkiin verhoutunut keuhkosyövän kuihduttama kanttura 101 Dalmatialaisen seuraavaan juhlajulkaisuun heti Notre Damen Kellonsoittaja kolmosen mainoksen perään, niin varmasti maailma pelastuu. Disney lypsää kaiken julkisuuden irti tempauksestaan haastamalla ketjupolttavat kilpailijat mukaan talkoisiin.

Comic-Coniin jo Beowulfin ja Stardustin vuoksi osallistunut tarinaniskijä Neil Gaiman on ollut vaihteeksi positiivisella päällä ja tuumannut, että saattaahan se aika joskus tulla kypsäksi The Sandman -elokuvalle. Gaimanilla itsellään on suunnitelmissa ohjata Death, pienimuotoinen leffa Sandmanin sivuhenkilöstä, mutta unten ja tarinoiden personifikaatiota itseään tarvittaisiin paimentamaan vahva ohjaaja isolla intohimolla - kuten kukkulan kuninkaaksi puukkotappelussa selvinnyt fanipoika, mies leukailee.

Se joku J.J. Abramsin tuottama elokuva, jonka nimi ei ole Cloverfield eikä 1-18-08, todellakin kertoo ison hirviön hyökkäyksestä New Yorkiin. Kiitos tästä tiedosta, Comic-Con. Vaikka muun muassa täältä löytyvän julisteen joissakin versioissa lukee "Monstrous", ei sekään ole muuta kuin mainossana, on J.J. itse sanonut. Taruhirviöiden sydänystävänä juorukellonsoittaja heittää ilmaan ihan oman arvauksen tuhansien muiden netissä esiintyvien sekaan: leffassa riehuu... pirun iso versio khimairasta! Trailerissa sanotaan: "It's a Lion! It's Huge!" ja leijonan pää tunnetusti on yksi kolmesta khimairan muodostavasta eläimenpalasesta. Ain't It Cool News on lisäksi raportoinut, että monstrous on yksi kolmesta sanasta, joilla leffaa markkinoidaan - ja kaiken lisäksi ensimmäisessä julisteessa joltakulta puuttuu pää! Jos en ole oikeassa, niin olen kuitenkin oikeammassa kuin leffan tekijät - piste!

Aiemmin tällä viikolla kerroin Marvel-huhuista, jotka saattavat merkitä Kostajat-elokuvaa, eli tunnettujen sankareiden liittoutumista valkokankaalla. Huhumylly toimii myös vastapuolella, joskin se taitaa olla ruosteessa: joku on ehkä jopa päässyt lukemaan jonkinlaista käsikirjoituskyhäelmää, jossa DC:n isoimmista tykeistä eli Oikeuden Puolustajista (JLA) esiintyvät ainakin Teräsmies, Batman, Salama ja Vesimies. Niin mielelläni kuin näkisin Batmanin vetävän teräspelleä turpiin isolla kankaalla (vakiotapahtuma sarjakuvissa), en voi muuta kuin esittää kysymykseksi naamioidun huomion: tunnistaako suuri yleisö muuta kuin nämä kaksi hahmoa ja kiinnostaako ketään nähdä Batman Beginsin Batman taistelemassa kalsariveikkojen rinnalla?

Koska juorukellonsoittaja on tapojensa vanki, tarvitsee hän viidennen kohdan myös tämänkertaiseen raporttiin. Koska ruoka on palamassa hellalle ja koska tänään on pakko ehtiä katsastamaan eräs keltainen elokuva, heittää hän teille hätäisen linkin sinänsä mielenkiintoiseen selainpeliin: Fantasy Moguls. Pelissä johdetaan leikisti omaa elokuvastudiota ja yritetään erotella tosielämän hitit hudeista. Pelata voi kavereittensa kanssa tai julkisissa liigoissa.

Savu haisee jo!

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Viisi minuuttia Kult... Nicole Richie tuomio... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova