Tuorein sisältö

Viisi minuuttia Kultaista Kompassia

28.07.2007 klo 10.30 | Luettu: 1405 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Olen tyytyväinen tämänvuotiseen Comic-Coniin, jos löydän jotain uutiseksi kelpaavaa kaikista luettelemistani leffoista. Vuorossa Kultainen Kompassi.

Yahoo Moviesista löytyy viiden minuutin mittainen esittely tästä tämän joulun toiseksi isoimmasta fantasiaelokuvasta (mielipide - mutta kenen mielestä Kompassi kykenee ryttyilemään Beowulfille?). Kyseessä ei ole teattereihin tarkoitettu nopeiden leikkausten traileri, joten juonesta ja hahmoista saa melko hyvän kuvan. Meno vaikuttaa hillityltä ja hallitulta.

Se, mikä erottaa Kultaisen Kompassin kaikista muista samanlaisista leffoista, lienee konsepti, jossa ihmisten sielut esiintyvät muotoaan muuttavina eläinhahmoina omistajiensa rinnalla. Videopätkä esittelee idean mainiosti.

Mutta mitäs muuta? Muinaiset ennustukset iskevät jälleen? Sota on jälleen tulossa? Maaginen megaesine kuljettaa tätäkin tarinaa?

Kultainen Kompassi ja koko Universumin Tomu -trilogia on romaanimuodossa saanut kultaa ja kunniaa, muttei ole likimainkaan niin tunnettu, että leffatoimittaja haistaisi muuta kuin flopin - tulipa elokuva olemaan miten hyvä tahansa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jokeri antaa syytä h... Hollywoodin Juorukel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova