Tuorein sisältö

Rick and Morty 6-5 ja 6-6: yksi tykkää äidistä vielä ja... siinä oli totuus sarjan luojasta?

20.10.2022 klo 23.00 | Luettu: 1085 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 6 - Jaksot 5 ja 6:
Final DeSmithation ja Juricksic Mort


Kaksi viikkoa edellisen (varsin kärkevän) insestijakson jälkeen Jerry lukee onnenkeksistä, että hän tulee harrastamaan seksiä äitinsä kanssa. Kun akti vaikuttaa todennäköiseltä, Rick epäilee, että joku leikkii todellisuuden laeilla häntä ärsyttääkseen.

Irtovitsien putki palvelee, ja "panokset ovat merkittäviä", sillä terve saattaa harkita katselun lopettamista tähän. Keksien ennustukset toteutuvat, joten kaikki on mahdollista, mutta omia standardejaan sarja ei noudata. Sen sijaan, että esimerkiksi ennustusten yhteensopivuutta pohdittaisiin pikkutarkasti, myös supervoimien saaminen on olevinaan ennustus.

Se, kun Rick valittaa lopussa, että insestiä pelkäävän Jerryn vuoksi "kaikki eivät saa kaikkea, minkä he haluavat", saattaa olla ensimmäinen hetki, jona epäilin ja toivoin, että sarja syyllistyy tahattomaan huumoriin.

Kautta ei voi selittää saati tuomita parilla lauseella. 6. jakso outoilee taas eri sävyyn, mutta jaksoja 5 ja 6 yhdistää ainakin se trendi, että hyperaktiivinen sähellys ei omistaudu millekään. Kun dinosaurukset palaavat keskuuteemme, ne paljastuvat Rickiä kehittyneemmiksi, joten ne muuttavat kaiken...!

"Kaikesta" ei lohkea yhtä montaa oikeaa vitsiä kuin "kaiken" mahdollistavista kekseistä, mutta "kaikki" on paljon, joten yritä tarttua johonkin ja jakso loppui jo. Rick luonnollisesti koettaa selvittää todellisen totuuden. Päävitsi lienee se, että tällaiset ideat kumotaan yleensäkin kuin niitä ei olisi tapahtunutkaan, mutta nyt myös osa pääjuonta ratkaistaan tökerösti, vaikka Rick olisi tahtonut panostaa siihen myöhemmin. Heh? Heh. Hösötykselle ei kannata vihoitella, jos 20 minuuttia tuntuu kestävän 5.


Kauden keskiarvo 6 jakson jälkeen:


< Jaksot 6-3 ja 6-4 --- Jakso 6-7 ja 6-8 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hyvinkään Rockfest j... Jason Momoa ja Temue... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova