Tuorein sisältö

Kirottu eli The Conjuring saa neljännen osan; nunna palaa ensin

22.10.2022 klo 21.00 | Luettu: 1876 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kirottu (The Conjuring) -elokuvan aloittama universumi on hengissä, vaikka tahti on hidastunut. Tänä vuonna ei valmistu elokuvaa, eikä brändi ole laajentumassa uusiin suuntiin lähiaikoina, vaikka Kirottu 2:n sivumöröstä kertova The Crooked Man -leffa on teoriassa yhä kehitteillä.

Ensi vuoden syyskuussa valmistuu The Nun 2, jossa Taissa Farmigan näyttelemä perusnunna jatkaa taistelua hirviönunnaa eli Valak-demonia vastaan 1950-luvulla. Valak nähtiin ensin Kirottu 2:n pääpahiksena.

Tuoretta tietoa on se, että Kirottu 4 on kehitteillä. Käsikirjoituksesta vastaa David Leslie Johnson-McGoldrick, joka oli mukana kirjoittamassa osia 2 ja 3, Ottolapsi-elokuvia 1 ja 2 ja Aquaman-leffoja 1 ja 2. Osien 1 ja 2 ohjaaja James Wan on yhä mukana tuottajana.

Kirottu-leffat "perustuvat tositapahtumiin". Paranormaaleja ilmiöitä tutkivalle Warrenin pariskunnalle on tapahtunut niin paljon (heidän mukaansa), ettei neljännen osan suunta ole selvä. Patrick Wilson ja Vera Farmiga palaavat rooleihin tähän tietoon, vaikkeivät sopimukset ole voimassa.

Kuvassa on Farmiga osassa 3.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Star Wars: Andor 1-7... Taylor Swiftin uutuu... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova