Tuorein sisältö

Ei voi olla totta, nouseeko tästä armoton kohu - The Crown-sarjassa nähdään sittenkin kuninkaallinen 'tamponi-skandaali'

23.10.2022 klo 01.45 | Luettu: 1661 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

The Crown-sarja on seurannut Britannian kuninkaallisten elämää piinallisen tarkkaan - aikoinaan Walesin Prinssin Charlesin ja Camillan välinen intiimi tamponikeskustelu oli kuitenkin jäämässä pois sarjasta.

Näin puhuttiin silloin, mutta nyt on nyt.

Mutta ensin muistin virkistämiseksi, mikä ihmeen tamponikohu?

Prinssi Charlesin ja Camillan suhde oli julkinen salaisuus, jota ei pahemmin edes yritetty peitellä. Eräässä salaisessa puhelinkeskustelussa Charles unelmoi elämän olevan helpompaa, jos hän voisi jatkaa elämäänsä Camillan pöksyissä. Tuohon Camilla oli todennut "aiotko muuttua pikkareiksi" ja Charles oli todennut "tamponiksi".

Silloin oli silloin, nyt on nyt.

Nyt Charles on myös kuningas, mutta sisäpiirin tietojen mukaan The Crown aikoo näyttää sarjassa tamponikohtauksen!

Prinssi/kuningas Charlesia sarjassa näyttelevä Dominic West on vahvistanut tamponikohtauksen olevan mukana sarjan alkavalla kaudella.

Entertainment Weeklyn haastattelussa West toteaa ymmärtäneensä kohtausta tehdessään median pyörityksen olleen jotain aivan hirveää. Kyseessä oli kahden henkilön välinen yksityinen keskustelu, jota reviteltiin julkisesti ja "saatoit soittaa numeroon, jossa kuulit aidon nauhoitteen kokonaisuudessaan".

Kohtaus ei liene skaandaalimittarilla missään suhteessa ainoa lajissaan, sillä sarjassa prinsessa Dianan ja Charlesin tarinassa kuljetaan kohti ilkeää ja kohtalokasta loppua.

(Metro.co.uk)






V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kirjalähde: 80-luvun... Top Gearin juontaja ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova