Tuorein sisältö

The Sandman 1-10: jos universumi ei meinaa kosahtaa, Ivan vetää puukon esiin

27.10.2022 klo 23.00 | Luettu: 1206 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 1 - Jakso 10:
Lost Hearts


Kausi mm. näytti Nukkumatin ja Saatanan nokkeluuskisan ja seurasi Kuoleman runollista normipäivää ja tavallisen miehen kehitystä vuosisatojen ajan. "Jatkuvuuteen panostava" loppusuora vertautuu entisen neuvostotasavallan ensimmäiseen fantasiaohjelmaan, johon saatiin tehoste. Uzbekkia puhuvat ymmärtävät juonen, mutta käännös kärsii hutiloinnista. Nu, pogodi!

Murhaajilla on messut kuin filatelisteilla? Se repliikki oli selitys, että painajainen inspiroi heitä. Messut vain muistuttavat konnan puuhista, kun hän posahtaa kuin vappupallo tärkeämmän juonensa mukana. Hän ehtii hutaista Nukkumattia puukolla, millä ei ole väliä.

Painajainen luotti tyttöön, joka voi rikkoa unien ja todellisuuden rajat ja tuhota universumin. Ei tyttö viitsi. Hän uhraisi itsensä jalosti, mutta mummo teleporttaa paikalle omimaan homman, eikä mummoilla ole väliä, joten kaikki on nyt hyvin.

Sivumaininta saa Nukkumatin oivaltamaan, että serkkupoika Himo pani mummoa, jotta Nukkumatti surmaisi Himon jälkeläisen eli oman sukulaisensa, mikä on niin kieroa, että Himoa nuhdellaan.

Saatana ei tässä vaiheessa tunnu liittyvän mitenkään fantasian löyhiinkään sääntöihin, mutta eikös hän vain palaa ilmoittamaan, että universumia lähdetään nyt valtaamaan. Nu zajats, nu pogodi!


Keskiarvo 10 jakson jälkeen:


< Jakso 1-9 --- Jakso 1-11 >

Katsottu: Netflix

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Metallilegenda Pante... Osasitko odottaa tät... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova