Tuorein sisältö

Useita epäluotettavia pääsylippuja välittävää sivustoa suljettu

21.10.2008 klo 13.15 | Luettu: 1635 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Jatkuvasti kasvava viihdetapahtumien lipunmyynti houkuttelee monenlaista hämärää lipunmyyjää ja välittäjää kahmimaan osaansa rahakakusta. Kun suosituimpien tapahtumien liput menevät hetkessä, lippujen jälkimarkkinoille on kysyntää - ja tarjontaa.

Tänä vuonna jo kolme lippujen jälkimarkkinointia harjoittanutta nettisivustoa on suljettu epäselvyyksien vuoksi. Ainakin SOS Master Tickets, Xclusive Tickets ja Paperticket ovat joutuneet viranomaisten tarkkailun alle.

Aiemmin tänä vuonna sadat Britannian V festareille menossa olleet musafanit jäivät ilman ostamiaan lippuja SOS Master Tickets-firman sotkujen johdosta. Tuorein tarkkailun alle joutunut lippujen jälleenmyyjä on Paperticket. Firman nettisivustolla kerrotaan Metropolitanin poliisin tutkivan lippukauppiaan toimia. Yhtiö kiinnitti viranomaisten huomion merkittävän alhaisten hintojensa johdosta, myös valituksia olemattomista lipuista kantautunut Britannian poliisin korviin.

Kun ahneet jälkimarkkinayrittäjät myyvät lippuja, joita heillä ei fyysisesti ole hallussaan, yllättävä kysyntäpiikki saattaa johtaa pahaa aavistamattomat ostajat rannalle ruikuttamaan ilman maksamiaan lippuja.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Timo Tolkin Revoluti... Raskasta apua Panter... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova