Tuorein sisältö

Kirjalähde: Ari Väntänen hämmentyy rokkarin sanoista - 'Me puhuttiin jatkien kanssa, että tässä vaiheessa sun on hyvä tietää yksi asia'

30.10.2022 klo 00.10 | Luettu: 1357 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

"Me puhuttiin jatkien kanssa, että tässä vaiheessa sun on hyvä tietää yksi asia".

"Mä olen...lähtenyt bändistä".

Näin sanoi The Rasmus-yhtyeen Pauli Rantasalmi The Rasmus-kirjan kirjoittajalle Ari Väntäselle Paulin vanhempien autossa Helsingin Pitkärannassa kesken The Rasmus-kirjan kirjoitusprosessin.

Oheisillä sanoilla alkaa myös Ari Väntäsen kirja "The Rasmus" (Like Kustannus).

Hämmentynyt Väntänen kysyy, onko Pauli tosissaan. Pauli vakuuttaa olevansa.

"Päätit sitten rakentaa kirjalle jännittävän loppuratkaisun".

Pauli vakuuttaa, että ei tämä ole loppu. Bändi ei hänen ymmärryksensä mukaan ole hajoamassa. Muut haluavat jatkaa, hän ei.

"Bändillä on kiertue tulossa ja muitakin suunnitelmia, mutta tämän ei pitäisi haitata sitä. Levy on valmis ja keikkoihin vielä vuosi aikaa. Jätkät kyllä löytävät tilalleni kitaristin siihen mennessä".

"No onhan tää helposti elämäni suurin ja vaikein päätös. Mutta kun kerroin tästä jätkille, tuli ihan valtava helpotuksen tunne".

Tuossa vaiheessa Väntänen oli kirjoittanut bändin kanssa kirjaa vuoden alusta lähtien ja nyt oltiin syksyssä. Aki ja Eero olivat viikkoa aikaisemmin varoitelleet Aria - on tapahtumassa asioita, joista kirjoittajan olisi hyvä päästä selville ennemmin kuin myöhemmin.

"Milloin aloit ajatella bändistä lähtemistä?" (Ari)

"Mä luulen, että se alkoi "Dark Mattersin" aikaan. Siinä vaiheessa musan tekeminen alkoi lipua sellaiseen suuntaan, ettei se tuntunut yhtä tärkeältä ja henkilökohtaiselta kuin ennen".

Lainaukset Ari Väntäsen The Rasmus-kirjasta (Like).













V2.fi | J.A. Kaunisto
< 'Kiihtyvyys on aivan... Henry Cavill jättää ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova