Tuorein sisältö

Henry Cavill jättää The Witcher -sarjan; roolissa jatkaa Liam Hemsworth

30.10.2022 klo 11.40 | Luettu: 2854 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Hyviä ja huonoja uutisia. Netflixin The Witcher -sarja jatkuu 4. kaudelle, mutta vaihtaa pääosapoikaa.

Henry Cavill näyttelee noituri Geralt rivialaista vielä 3. kaudella, joka valmistuu ensi kesänä. Neljännellä kaudella Geraltia näyttelee "Thorin veli" Liam Hemsworth, joka on tuttu mm. Independence Day: Uusi uhka -elokuvasta ja Nälkäpeli-saagasta (kuvassa oikealla on Nälkäpeli - vihan liekit).

Cavill ja Hemsworth ovat julkaisseet lausunnot Instagramissa. Cavill maalailee kuvaa, jossa Geralt rivialainen on klassinen kirjallisuuden hahmo, jonka ulottuvuuksia oli kunnia tulkita, ja joka on luonnollista luovuttaa seuraavan kyvyn tulkittavaksi. Hemsworth keskittyy sanomaan oikeat sanat siitä, kuinka hän on sekä Geraltin että Cavillin fani ja innoissaan tästä kovasta haasteesta.

25. joulukuuta valmistuu minisarja The Witcher: Blood Origin, jossa ei nähdä kumpaakaan Geraltia. Se menee tuhat vuotta menneisyyteen kertoakseen tarinan fantasiamaailman juurista.

Cavill piti pienen tauon 3. kauden kuvauksista filmatakseen lyhyen Teräsmies-kohtauksen, josta päätettiin viime tingassa. Teräsmiehelle on luvattu uusi elokuva tai useampi, joten Cavill mahdollisesti joutui raivaamaan kalenterista tilaa, vaikkei ensi-iltapäivistä ole puhuttu vielä.




V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kirjalähde: Ari Vänt... 25-vuotias sairaanho... >

Keskustelut (2 viestiä)

paskaaPaketissa

31.10.2022 klo 23.07

Yhdentekevää. Sarja oli umpitylsä ja se jäi kesken. Tuskinpa tulen tämän sarjan ääreen palaamaan, kun tarjolla on paljon parempaakin katsottavaa.
lainaa
MikroPop

Rekisteröitynyt 05.11.2019

01.11.2022 klo 02.28 1 tykkää tästä

Nähtyäni uutisen toisaalla onnistuin jostain syystä muodostamaan käsityksen, että tilalle tulee Liam Neeson. Olen vähän pettynyt tällä hetkellä.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova