Tuorein sisältö

The White Lotus 2-1: odottakaamme nyt vain oikeiden aikuisten törkyä

31.10.2022 klo 23.00 | Luettu: 1708 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 1:
Ciao


Likainen vanha mies F. Murray Abraham piereskelee viiden tähden hotellissa Sisilian idyllisillä aurinkorannoilla.

Toimii.


Keskiarvo 7 jakson jälkeen:


< Jakso 1-6 --- Jakso 2-2 >

Katsottu: HBO Max

Lisätietoja.

The White Lotus oli väitetysti minisarja, kun se alkoi käänteisenä murhamysteerinä, joka paljasti jonkun kuolevan lopussa. Hotellin asiakkaiden ja henkilökunnan ongelmissa oli mukavasti uskottavuutta ja mustaa huumoria. Sitä sai uskoa elokuvamaisen ehyeen kerrontaan, kunnes kokonaisuus jäi muodottomaksi. Yritetään jatkossa nauttia Uuno Epsanjassa -tyyppisestä farssista, jonka katsomista ei tarvitse hävetä HBO:n standardien johdosta. Kamala unelmaloma tv:ssä pitää reissuhalut kurissa (jos niitä on; en minä tiedä).

1. jakso lupaa useita ruumiita, minkä jälkeen se vain esittelee pelurit ja kulkee itsevarman ammattitaitoisesti. Uudenkin "majatalon" vetäjä on "Pitkä Jussi" (nyt Justiina). Mukana on yhä Jennifer Coolidgen herkullisesti näyttelemä takertuvainen täti, joka hourisi sekavia kissoilleen ilman miljooniaan, joiden vuoksi häntä paapotaan. Tuore puoliso vaikuttaa kyllästyneeltä, ja nuorta avustajaa ahdistaa.

Abrahamin pojanpoika on kysymysmerkki. Harmaantunut poika heidän keskellään vaikuttaa symboloivan niitä, jotka pitävät itseään perusjamppoina, mutta ajautuvat pettämään ja pahempaan. Paikallisia siviilejä edustaa ilotyttö, joka suosittelee alaa ystävälleen. Lisäksi seurannassa on kaksi nuorehkoa pariskuntaa, joista toinen on varautunut ja toinen rento. Ilmeikäs Aubrey Plaza on eksynyt varautuneelle puolelle, mutta ehtii kai tässä seota. Rento könsikäs Theo James roikkuu Plazan seurassa ilman housuja, koska katsot HBO:n 1. jaksoa.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Avatar: The Way of W... 'Nyt se alkaa', hehk... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova