Tuorein sisältö

Avatar: The Way of Water kestää yli kolme tuntia

31.10.2022 klo 19.00 | Luettu: 1921 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Avatarin jatkoa on saatu odottaa, koska neljä jatko-osaa kirjoitettiin yhtäaikaa. Tarinaa ei ole jaettu turhaan siitä päätellen, että Avatar: The Way of Water kestää 190 minuuttia. Tehoste-elokuvien lopputekstit voivat helposti kestää 10 minuuttia, joten äkkinäinen voi päätellä, että ohjaaja James Cameron on luvannut yhteistyökumppaneille pitää tarinan kolmessa tunnissa.

Avatar kestää 162 minuuttia, mutta pisin pidennetty versio kestää 178 minuuttia. Titanic on yhä Cameronin pisin ohjaus 195 minuutin kestollaan.

Lupauksen mukaan kukin jatko-osista kertoo itsenäisen tarinan, vaikka ne myös muodostavat suuremman saagan. Siitä ei ole kauaa, kun Cameron tuumi suhteellisen nöyrästi, että osien 4 ja 5 kohtalo riippuu osien 2 ja 3 lipputuloista, mutta sen jälkeen (tänä syksynä) neljännen osan kuvaukset alkoivat virallisesti. Neljättä osaa varten kuvattiin materiaalia jo aiemmin. Yhdeksi syyksi on annettu lapsinäyttelijöiden ikääntyminen.

The Way of Water saapuu Suomeen 14. joulukuuta. Väitetysti kolmas osa oli 95% valmis (tai kuvattu) jo vuonna 2020. Se saapuu teattereihin 2024.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Puhuuko Anssi Kelan ... The White Lotus 2-1:... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova