Tuorein sisältö

Kimmo Vehviläinen tekee paluun - ja suoraan huipulle!

02.11.2022 klo 12.02 | Luettu: 926 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Radio- ja tv-konkari Kimmo Vehviläinen tekee paluun.

Siis paluun kahdentoista vuoden jälkeen Radio Novaan. Vehviläinen aloittaa Suomen suurimmassa aamushow’ssa, Radio Novan Aamussa, Minna Kuukan juontoparina. Vehviläisen ja Kuukan ensimmäinen yhteinen lähetys kuullaan 1. joulukuuta.

Todellisuudessa lähetys ei ole parivaljakon ensimmäinen, sillä Vehviläinen ei ole Radio Novalla uusi tuttavuus, vaan hän on tekemässä paluun kanavalle. Kuukka ja Vehviläinen juonsivat aikoinaan yhdessä Radio Novan aamushow’ta. Vehviläisen ja Kuukan yhteinen ohjelma lopetti vuonna 2010, vain alkaakseen nyt uudelleen Aki Linnanahteen ilmoitettua lopettavansa aamuradiossa.

Minna Kuukka on Vehviläisen paluusta innoissaan.

"Aloitin aikoinaan Kimmon kanssa aamutaipaleeni radiossa, enkä keksi kenen kanssa mieluummin sitä nyt jatkaisin. Kimmo on heittämällä yksi Suomen ammattimaisimmista radiontekijöistä, ja olen todella innoissani, että saamme hänet takaisin Radio Novan taajuudelle ja meidän aamuumme! On mahtavaa saada jatkaa Radio Novan Aamun missiota tehdä kuulijoiden aamusta parempi, parhaassa mahdollisessa seurassa", Kuukka sanoo.

Vehviläinen on tehnyt pitkän, vuosien mittaisen uran radiossa. Televisiossa takana on Big Brotheria ja Selviytyjät Suomi Extraa.



(Radio Nova/Bauer Media)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Jalkapallon MM-kisat... Suosikkijuontaja akt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova