Tuorein sisältö

Suosikkijuontaja aktivoi muusikon uransa - Mikko Leppilampi Band lupaa tarjota suuremman show-elämyksen

02.11.2022 klo 11.14 | Luettu: 961 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Mikko Leppilampi tähdittää Petri Kotwican ohjaamaa Comeback-elokuvaa, jossa Mikko esittää entistä miljoonatilin tehnyttä rentturokkaria. Elokuvaa kuvataan parhaillaan ja valmista saadaan teattereihin syksyllä 2023.

Mutta, tosielämä on ihmeellisempää kuin elokuva. Mikko ei sentään ryhdy rentturokkariksi, mutta mies aktivoi oman muusikon uransa. Keikkaa on siis tiedossa!

Leppilampi aloittaa yhteistyön Warner Music Liven ja viihdetoimiston Superstar Agencyn kanssa. Mikko Leppilampi Band on valmis keikoille korkealuokkaisen musiikkishow’n kanssa, jonka räätälöitävissä oleva sisältö koostuu niin kotimaisista kuin kansainvälisistäkin hittibiiseistä.

Tarjolla on erityisesti "Show & Dinner" -tyylinen kokonaisuus.

"Olen sydämestäni viihdyttäjä ja rakastan liveyleisön edessä esiintymistä. Siinä olen kotonani ja sitä haluan tehdä. Bändini koostuu tämän maan parhaista muusikoista, johdan solistin tontilta kokemuksellani ja osaamisellani tilaisuuden alusta loppuun. Show'hun voi halutessa istuttaa mukaan vierailijoita huippu artisteista tanssijoihin ja vaikka koomikoihin asti. Kaikki on mahdollista! Pääasia on se, että ihmiset saavat laadukkaan ja kunnianhimolla toteutetun Show & Dinner -kokemuksen", Mikko Leppilampi intoilee.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kimmo Vehviläinen te... Jemenin rikkaimman m... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova