Tuorein sisältö

Huomio Tampere, Nysse tarjoaa maksuttoman kyydin Mestarit-keikalle

03.11.2022 klo 18.02 | Luettu: 707 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nyt on edullista ja myös ilmastovastuullista.

Warner Music Live ja Tampereen seudun joukkoliikenne Nysse ovat sopineet aloittavansa yhteistyön, jonka tarkoitus on tarjota entistä vastuullisempia musiikkielämyksiä.

Uuden yhteistyön seurauksena Nokia Arenalla järjestettävän Mestarit-konsertin pääsylipulla on mahdollista matkustaa veloituksetta konserttipäivänä 12. marraskuuta Tampereen seudun joukkoliikenteessä.

Konserttilippuun sisältyvä Nysse-lippu on käytössä konserttipäivänä 12.11. kello 16-02.00. Konserttiliput toimivat automaattisesti matkalippuina näyttämällä pääsylipun viiva- tai QR-koodia lippulaitteelle.

Matkaoikeus pitää vahvistaa jokaisella matkalla. Liput käyvät Nysse-alueen busseissa, ratikoissa ja junissa. Tampereen Mestarit-konserttiin lipun ostaneille lähetetään vielä erikseen ohjeet sähköpostitse matkalipun käytöstä.

"Joukkoliikenteellä tapahtumaan saapuminen on tehty nyt erittäin helpoksi. Nyssen kyydissä pääsee Nokia Arenalle sujuvasti niin Kangasalta kuin Ylöjärveltäkin. Olemme iloisia saadessamme yhteistyökumppaniksi Warner Music Liven, joka haluaa tarjota asiakkailleen vastuullisesti ja kestävästi tuotettuja elämyksiä", Nyssen joukkoliikennejohtaja Mika Periviita sanoo.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Kaaoksen keskellä 12... Will Ferrell yrittää... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova