Tuorein sisältö

Dwayne Johnsonin lupaama päheä pelileffa on Call of Duty?

31.01.2022 klo 18.50 | Luettu: 2211 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Aiemmin tässä kuussa Men's Journal kysyi Dwayne Johnsonilta, onko hänen ja Microsoftin pitkä suhde johtamassa peliaiheiseen elokuvaan. Johnsonin mukaan tänä vuonna julkistetaan "isoon ja kovaan" peliin perustuva leffa. Se ei tullut täysin selväksi, vahvistiko hän pelin kuuluvan Microsoftille.

Giant Freakin Robot -sivusto luottaa sisäpiirilähteeseensä, jonka mukaan kyseessä on Call of Duty -elokuva. Sisäpiiriläinen tietää neuvottelujen olevan käynnissä, mutta ei sitä, mistä leffa tarkalleen kertoo. Call of Duty on yli 20 osaan venynyt ammuskelupeli, jonka ensimmäinen osa sijoittuu toiseen maailmansotaan.

Call of Duty -elokuvauniversumia lupailtiin vuonna 2015, mutta vuonna 2020 suunnitelmat pistettiin jäihin. Pelisarjan omistaa Activision. Pari viikkoa sitten kerrottiin, että Microsoft aikoo ostaa Activisionin, joten asiat vaikuttavat täsmäävän. Uusi omistaja tahtoo leikkiä leluillaan, mutta kauppoja ei ole lyöty lukkoon, joten luonnollisesti leffauutista pantataan?

Johnsonin aiempia pelileffoja ovat Doom ja Rampage (kuvassa). Hän oli mukana esittelemässä Microsoftin ensimmäistä Xbox-konsolia vuonna 2001, koska miksi ei.

Lähde: Giant Freakin Robot

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Uusin Texas Chainsaw... The Rasmus-kitaristi... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova