Tuorein sisältö

Margot Robbien Ocean's Eleven etenee, mutta Pirates of the Caribbean ei

14.11.2022 klo 22.15 | Luettu: 528 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Vanity Fair on haastatellut Margot Robbieta. Juttuun kuuluu pari päivitystä: Robbien tähdittämä ja tuottama Ocean's Eleven -esiosa on esituotannossa, mutta Robbien Pirates of the Caribbean on kuollut.

Robbien mukaan Pirates of the Caribbean -leffan oli tarkoitus olla naisvetoisempi, mutta ei puhtaasti naisvetoinen vaan ennen muuta erilainen tarina. Hän ja hänen kumppaninsa pitivät kehitellystä ideasta, mutta "ilmeisesti Disney ei tahdo tehdä sitä". Projekti on siis haudattu kaikessa hiljaisuudessa Hollywoodin tyyliin.

Robbieta avoimesti ihailevassa jutussa sanaillaan, että monia muutoksia läpikäynyt Barbie-leffa (kuvassa) oli käytännössä kuollut, kunnes Robbie otti sen omistukseen tähtenä ja tuottajana, joka rakensi nykyisen tiimin. Barbie-leffalle haettiin yllättävää suuntaa jo ennen Robbieta, ja myös Robbien versiota kuvaillaan "vallankumoukseksi". Useimmat ideat pidetään salassa. Leffa valmistuu ensi kesänä.

Robbien tuorein työ on veijarikomedia Amsterdam, joka pyörii teattereissa. Hänen seuraavansa on varhaisen Hollywoodin villistä menosta kertova Babylon, joka debytoi monilla markkinoilla tammikuussa.

Lähde: Vanity Fair

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The White Lotus 2-3:... Maajussille morsian ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova