Tuorein sisältö

The White Lotus 2-3: myrkylliset ja myrkyn nielleet myrkyttävät itsensä

14.11.2022 klo 23.00 | Luettu: 602 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Kausi 2 - Jakso 3:
Bull Elephants


Sitä ei voi tietää, alustaako jakso useampaa oivallusta vai ainoastaan sitä, että taas yksi "aikuisten sarja" on juosten kustu vailla minkään valtakunnan visiota.

Pirteä daami esittää alakuloisen vertauksen: hän säälii miehiä, jotka joutuvat kilpailemaan ja pärjäilemään yksin kuin laumasta potkitut norsut. Se ei ole teema puhtaasti. Kun hahmot jaetaan mies- ja naisryhmiin, itsekeskeinen alfa aiheuttaa jonkinlaista hämminkiä aina ja muissakin on vikaa.

Pari tyyppiä avautuu lupaavasti. Aubrey Plaza on uskottava nihkeänä ja varautuneena uusrikkaana, joka yrittää epäuskottavasti olla rento ja positiivinen. Se on luovaa käyttöä hänen aromeilleen. Tavoitteena on vietellä oma ukko, mutta hän päätyykin tyttöjen iltaan norsuvertauksia kuuntelemaan.

Neurootikko ja kiltti poika saattoivat haiskahtaa lupaavalta parilta, jota hullu täti kiusaa, mutta ei suhde siihen kaadu, että neurootikko joutuu katselemaan tädin tappelua ennustajan kanssa. Neurootikko ei arvosta kiltin pojan pyrkimyksiä aloitteellisuuteen sen enempää kuin kiltteyttäkään. Poika taas tähtää tossun alle niin vakavissaan, että hän tylyttää Kummisetiä, joiden kuvauspaikalla vieraillaan. Hän on oikeassa siitä, että miehet tulkitsevat mafialeffat toksisesti, mutta Kummisedät on helpompi tulkita oikein kuin mm. Scarface ja Mafiaveljet. Ihme nössö!

Kun pirtsakka pari viettää iltaa erillään, suhde paljastuu peruskamalaksi: mies pettää ja nainen yrittää aivopestä itsensä norsuvertauksilla, molempien vetäessä huumeita (ja muiden vähintään dokatessa). Pysäyttäkää painokoneet: rehellinen nihkeys saattaa olla terveellisempää kuin maireus. Onko tämä alku, vai oliko tämä pitkälti tässä? Se oli provosoivampi väite, että pirteä suhde toimii.


Keskiarvo 9 jakson jälkeen:


< Jakso 2-2 --- Jakso 2-4 >

Katsottu: HBO Max

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 'Konkarikävijöitä ei... Margot Robbien Ocean... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova