Tuorein sisältö

Kummeli esittää: Kontio & Parmas, uusi kausi ja Valkeakoskella koetaan suuri mullistus - ota haltuun tärkeä päivämäärä

16.11.2022 klo 01.23 | Luettu: 1097 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ruudun Kummeli esittää: Kontio & Parmas -alkuperäissarjan neljäs kausi nähdään Ruudussa alkaen 19.12.

Uudet tuulet puhaltavat Valkeakoskella. Poliisijohtaja Taapero (Jarkko Pajunen) saapuu Valkeakoskelle suurien organisaatiomuutosten kera ja patistaa ensitöikseen sekä Otso Kontion (Heikki Silvennoinen) että Ljunkan (Timo Kahilainen) viettämään auvoisia eläkepäiviä. Otso ottaa kohtalonsa vastaan tyynesti, mutta Ljunkka suivaantuu. Poliisihallinto pelkää, että Ljunkan vapaa-ajan S/M-harrastukset paljastuvat ja siirtää Ljunkan eläkkeelle vain suojellakseen julkisuuskuvaansa.

Auni Parmaksesta (Elsa Saisio) tulee koko laitoksen päällikkö, Vänskästä (Mari Perankoski) kenttäjohtaja ja synnytyksen jälkeisestä masennuksesta toipuva Kostamovaara (Ernest Lawson) nousee ylikonstaapeliksi.

Kaudella nähdään lisäksi nimekkäitä vierailijoita, joihin lukeutuvat mm. Irina Isberg, Risto Kaskilahti, Jouni Hynynen, Sari Siikander, Samuli Muje ja Panu Mikkola.

Kummeli esittää: Kontio & Parmas -sarjan ovat käsikirjoittaneet Heikki Vihinen ja Heikki Silvennoinen.

Edelliset kolme kautta ovat olleet suuria menestyksiä sekä Ruudussa että Nelosella ja sarjaan pohjautuva elokuva pyörii parhaillaan elokuvateattereissa.




V2.fi | J.A. Kaunisto
< Eminem ja Tony Scott... Paula Vesalan dramaa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova