Tuorein sisältö

Disney ja/tai tähdet tahtovat jatkoa komedioille Prinsessapäiväkirjat ja Perjantai on pahin

16.11.2022 klo 18.00 | Luettu: 744 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney+ julkaisee tällä viikolla elokuvan Lumottu 2 (Disenchanted), joka on jatkoa vuoden 2007 komedialle. Aiemmin syksyllä vuoden 1993 Hokkus Pokkus (Hocus Pocus) sai jatkoa. Alkuperäiset tähdet ovat mukana molemmissa. Vaikuttaa siltä, että vastaavan käsittelyn voivat saada Prinsessapäiväkirjat (The Princess Diaries, 2001) ja Perjantai on pahin (Freaky Friday, 2003).

Prinsessapäiväkirjat 2 tehtiin vuonna 2004. Kolmas osa on vahvistetusti suunnitteilla. Tarinasta ei tiedetä mitään, mutta yleisen käsityksen mukaan se on jatko-osa eikä uusi versio. Anne Hathaway ja Julie Andrews eivät ole virallisesti mukana vielä, mutta Hathaway kertoi jo viime kuussa toivovansa jatkoa ja (87-vuotiaan) Andrewsin paluuta, joten jotakin oli meneillään jo silloin.

Lähde: Variety

Jamie Lee Curtis kertoo ehdottaneensa Disneylle uutta Perjantai on pahin -elokuvaa. Myös Lindsay Lohan on valmis palaamaan tähän tietoon. Kyseessä on kehonvaihtokomedia, joten Curtis visioi Lohanin näyttelevän jatko-osassa "kuumaa isoäitiä" samalla kun hän itse näyttelee "helikopteriäitiä", joka joutuu juoksemaan pentujen perässä vanhana leidinä.

Curtis mainitsee olevansa hyvissä väleissä Lohanin ja Disneyn kanssa. Hän on mukana Disneyn uudessa Haunted Mansion -elokuvassa ensi vuonna.

Lähde: Variety


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Handmaid's Tale ... Noah Centineo Medusa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova