Tuorein sisältö

HBO:n "entinen minisarja" The White Lotus etenee 3. kaudelle

19.11.2022 klo 22.55 | Luettu: 1124 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mike Whiten luoma ja HBO:n esittämä The White Lotus -sarja kertoo samannimisestä kansainvälisestä hotelliketjusta. Aluksi sarjaa kuvailtiin minisarjaksi, mutta siitä kehittyi antologia, joka kertoo pääpiirtein itsenäisen tarinan kullakin kaudella. Jennifer Coolidgen näyttelemä höperö täti on mukana kausilla 1 ja 2 miesystävänsä kanssa. Coolidgen suoritus on palkittu Emmyllä, joita 1. kausi sai yhteensä 10.

3. kausi on virallistettu nyt, kun 2. kautta on jäljellä 4 jaksoa. HBO vahvistaa, että 3. kausi kertoo uusista vieraista uudessa hotellissa. Kun olimme viimeksi tässä pisteessä, oli teoriassa mahdollista, että osa näyttelijöistä palaa. Vasta myöhemmin kerrottiin, että Coolidge "vierailee" 2. kaudella, ja lopulta paluu paljastui merkittävämmäksi.

1. kauden alussa tuntematonta ruumista pakattiin lentokoneeseen Havaijilla. 2. kauden alussa mystisiä raatoja löytyi enemmänkin Sisilian uimarannalta. Kumpikin kausi palasi näistä tunnelmista tapahtumien alkuun, joten se on vielä näkemättä, ketkä ovat ylipäätään hengissä 3. kaudella.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Nuori ja kaunis vamp... Onko Bruce Willisin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova