Tuorein sisältö

HBO Max yrittää itsemurhaa? Mutta HBO sentään jatkaa?

05.08.2022 klo 14.30 | Luettu: 1463 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Warner Bros. ja Discovery yhdistyivät keväällä. Suurfirman uudet strategiat ovat pudottaneet fanit ja lukuisat toimittajat ja Hollywoodin ammattilaiset kärryiltä. Yritetään päästä kyytiin takaisin.

HBO Max ja Discovery+ ovat suoratoistopalveluita, joiden on määrä yhdistyä ensi vuonna. Yhdysvalloissa toimii myös kaapelikanava HBO. Viimepäivinä on mm. väitetty, että HBO Max vähentää väkeä reilusti, koska HBO ottaa vallan.

HBO-sarjoja ovat esimerkiksi: Westworld, Euphoria, House of the Dragon ja The Last of Us. HBO Max -sarjoja ovat esimerkiksi: Our Flag Means Death, Peacemaker, Raised by Wolves ja Beforeigners (kuvassa).

HBO:n isoja sarjoja tuskin lopetetaan heppoisin perusteluin. Tuleva The Last of Us -sarja on omaa palvelua ja kanavaa vailla olevan Sonyn ylpeys, joten ei sitä Warnerin päätöksellä ainakaan haudata.

Peacemakerin luojan James Gunnin mukaan sarja on turvassa. Our Flag Means Deathin 2. kausi sai vihreää valoa kesäkuussa, joten lopettaminen olisi U-käännös.

Max-paniikki on kuitenkin aiheellista. Raised by Wolves lopetettiin kesken kaiken. Palvelusta on poistettu kokonaan mm. Beforeigners ja Maxin alkuperäiselokuvia kuten An American Pickle, Superintelligence ja Moonshot.

Max-elokuvat Batgirl ja Scoob 2 peruttiin kesken jälkituotannon. "Luova kirjanpito" on osa Warner Bros. Discoveryn taktiikkaa siirtymävaiheessa, joten varsinkin pienen yleisön suosikit saattavat kadota maailmankartalta.

Warner Bros. Discovery on luvannut panostaa täysillä ison kankaan elokuviin, joten tällä hetkellä ei ole syytä pelätä, että esim. ohjaaja Denis Villeneuven kaavailema Dyyni-trilogia kaatuisi uusiin tuuliin. Toisaalta trilogian tuleva oheistuote Dune: The Sisterhood on HBO Max -sarja.

Lisää aiheesta: DC-fanien usko on koetuksella, mutta uusi pomo lupailee 10 vuoden suunnitelmaa leffoille

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< DC-fanien usko on ko... Himoksella metalli v... >

Keskustelut (1 viestiä)

Tyä_Ukko

05.08.2022 klo 14.40 2 tykkää tästä

Semmoiset terveiset, että jos jotenkin kiemurtelette ulos siitä "aina puoleen hintaan" -diilistä niin menetätte sen puolenkin hintaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova