Tuorein sisältö

Chris Hemsworth ottaa rennommin ja toivoo päätöstä Marvelin Thorin matkalle

22.11.2022 klo 14.00 | Luettu: 485 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


39-vuotias Chris Hemsworth on kunnossa. Hän kuitenkin aikoo suhtautua uraansa kevyemmin ja terveyteensä vakavammin opittuaan Limitless-dokumenttisarjan aikana, että hänellä on geenejä, jotka tekevät Alzheimerin taudin kehittymisestä tavallista todennäköisempää. (Ja ehkä myös normaali keski-iän kriisi on kehittymässä.)

Yleisellä tasolla Hemsworth työskentelee jatkossa mieluummin positiivisten ja yhteistyökykyisten ohjaajien kuin "hullujen nerojen" kanssa. George Miller on hänen esimerkkinsä mukavasta miehestä, joka on nero, muttei hullu. He veivät juuri päätökseen Mad Max: Fury Roadin esiosan Furiosan kuvaukset.

Thor: Love and Thunder (kuvassa) ilmoitti lopputekstien aikana, että Thor tulee palaamaan. Ilmoitus ei ollut Hemsworthin ja ohjaaja Taika Waititin päätös. Hemsworth toteaa nyt, ettei hän tiedä, palaako hän Thoriksi.

Hemsworth on rakastanut Marvel-kokemuksiaan. Hän on päässyt aina tekemään jotakin erilaista Thorina, ja hän on täysin avoin tilaisuudelle tehdä uutta. Hän kuitenkin toivoo, että Thorin tarina viedään päätökseen, jos hän palaa. Marvel ei ole puhunut hänelle suunnitelmista, mutta hän kokee, että sankarin matkan on aika huipentua - ehkä sankarin kuolemaan.

Lähde: Vanity Fair

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Tampereen Työväen Te... Raskasta joulua ja J... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (1 viestiä)

vjspoancoajtjw

22.11.2022 klo 15.25

thorin kuuluu vetautya taivaskammioonsa ja tulee ehka joskus takas jos kokee et kuolevaiset tarvii sita
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova