Tuorein sisältö

Sarah Brightman goottikyborgina kauhuoopperassa Repo!

25.10.2008 klo 15.00 | Luettu: 4459 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Verinen kauhuelokuva sisäelinten takaisinperinnästä, Repo! The Genetic Opera, ei ole musikaali, vaan nimenomaan ooppera: lähes kaikki repliikit lauletaan. Tämä käy ilmi uudesta julkaistusta kohtauksesta, jossa nähdään Sarah Brightman jonkin sortin kyborgikummitätinä. Video löytyy täältä.

Darren Lynn Bousmanin (Saw II-IV) ohjaustyö on noussut kulttimaineeseen melko nopeasti. Elokuvan virallinen Yhdysvaltain ensi-ilta on vasta marraskuussa, tuolloinkaan sitä ei esitetä kuin muutamassa teatterissa ja DVD julkaistaan vasta ensi vuonna. Tästä huolimatta erinäiset tahot ovat kertoneet, että goottihenkisen rock-oopperan ennakkonäytöksissä on laulettu ja nähty rooliasuihin pukeutuneita faneja. Asiaa tietenkin auttaa se, että elokuva perustuu lavashow'hun. Kriitikot ovat toistaiseksi esittäneet vain kehuja.

Vähintäänkin omaperäiseen soundtrackiin voi tutustua laajemmin täällä.

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Clint Eastwoodin Gra... Slayer äänittää uutt... >

Keskustelut (3 viestiä)

AnXa

Rekisteröitynyt 09.06.2008

25.10.2008 klo 18.58

Hitto, tämähän voi olla oikeasti hyvä leffa. Täytyy katella jos jostain saisi tilattua kotiin sitten joskus kun se tulee DVDlle.
lainaa
Stfulleri

Rekisteröitynyt 24.06.2008

25.10.2008 klo 20.59

Jaa, että Bousmanin ohjaama. Nyt rupesi kiinnostamaan.
lainaa
Marianna

25.10.2008 klo 23.42

Ilmeisesti vähän taustatiedoissa puutetta, ei kai ole oleellista että Brightmanin hahmolla (Blind Mag) on oikeastaan vain tuunatut silmät.. Leffa tulee varmasti olemaan hyvä, jos olisi yhtään enemmän rahaa lähtisin heti rapakon taakse tätä katsomaan! Elokuvan sivuilla on paljonkin kaikkea mielenkiintoista tohon maailmaan ym. liittyen..
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova