Tuorein sisältö

Star Wars: The Acolyte sittenkin panostaa sithien näkökulmaan?

05.12.2022 klo 14.45 | Luettu: 914 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


"Acolyte" tarkoittaa akoluuttia eli avustajaa. Jos puhumme kristillisestä kirkosta tai vaikka Dungeons & Dragonsista, sanalla ei ole automaattista synkkää merkitystä. Scifissä ja fantasiassa sanaa on kuitenkin käytetty niin usein vaarallisten kulttien jäsenistä, että Star Wars -sarja nimeltä The Acolyte kuulostaa kummasti siltä, että sithien näkökulmaan panostetaan?

Yksi näyttelijöistä on Dafne Keen, joka tunnetaan His Dark Materials -sarjasta (kuvassa). Hänen mukaansa sarja menee sata vuotta menneisyyteen esiosaelokuviin nähden. Sarja tarjoaa eräänlaisen selityksen siitä, kuinka sithit soluttautuivat jedien joukkoon. Kyseessä on sithien johtama tarina, mitä ei ole aiemmin tehty, Keen sanailee.

Vanhan kuvauksen mukaan The Acolyte on mysteerijännäri, joka kertoo synkkien voimien noususta Galaktisen Tasavallan loiston päivinä. Tuoreemman virallisen tarkennuksen mukaan entinen padawan liittoutuu vanhan jedimestarinsa kanssa tutkiakseen rikosten sarjaa, jolloin he törmäävät vielä synkempiin voimiin kuin he olettivat.

Keenin kommenttien jälkeen "entinen padawan" ei kuulosta ainakaan "nykyiseltä jediltä"?

Lähde: TechRadar

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Marvelin Loki kohtaa... BEHM lisäsi someen o... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova